CELEBRITIESTVSurvivor: Η Ελευθερία έδωσε στεγνά τον Μάριο Πρίαμο για το ψέμα στον...

Survivor: Η Ελευθερία έδωσε στεγνά τον Μάριο Πρίαμο για το ψέμα στον Στάθη Σχίζα (βίντεο)

«Μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος όμως είναι» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια και έφερε για ακόμη μία φορά τα πάνω – κάτω. 

Η Κύπρια παίκτρια πρωταγωνιστεί συνεχώς σε εντάσεις αφού μετά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα τα πυρά στράφηκαν προς εκείνη, με τους συμπαίκτες της να πιστεύουν ότι εξαιτίας αυτών που μετέφερε στον περσινό νικητή του Survivor αυτός αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. 

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η ξαφνική αποχώρηση του Στάθη, η ανάρτηση της Παναγιώταρου και ο χαμός στο twitter

Στο χθεσινό επεισόδιο και όταν πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού η τραγουδίστρια θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της μπροστά από όλους τους παίκτες, τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές και κατηγόρησε ευθέως τον Μάρια Πρίαμο.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αφού είχε ξεσπαθώσει νωρίτερα για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη κατηγορώντας τον, έμμεσα, πως εκείνος την ώθησε να μιλήσει στον Στάθη Σχίζα που αποχώρησε οικειοθελώς, έκανε αυτή την αποκάλυψη και μπροστά από όλους.

Πριν από το συμβούλιο είπε τα εξής στην φίλη της Ευριδίκη: «Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θέση πήρε και η Αφροδίτη Σκαφίδα η οποία αποκάλυψε τα όσα της είπε η Ελευθερίου.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Στάθης Σχίζας – Η Παναγιώταρου τον περίμενε στο αεροδρόμιο

Όταν δόθηκε ο λόγος στην Ελευθερία στο Συμβούλιο του Νησιού, έκανε την αποκάλυψη ωστόσο από την πλευρά του ο Κύπριος παίκτης αρνήθηκε όλα όσα του πρόσαψε η Ελευθερία και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι εκείνος ήταν μέσα στο παιχνίδι και δεν γινόταν να γνώριζε αν όσα είπε αρχικά η Ελευθερία στον Στάθη για τη σχέση του ήταν αλήθεια ή ψέματα. «Τι σχέση έχω εγώ με όλα αυτά;» έλεγε συνεχώς απορημένος. 

Από το χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε η Ευριδίκη Παπαδοπούλου.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να πω στα παιδιά να δυναμώσουν. Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά, θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Πιστεύω ότι σίγουρα η ομάδα μετά την αποχώρησή μου θα δυναμώσει. Εύχομαι τα παιδιά να είναι δυνατοί, να παίρνουν έπαθλα γιατί η μπλε ομάδα είναι πολύ δυνατή. Θα πάω πίσω στο μπαμπά μου, στη μαμά μου, στα σκυλάκια μου, στους αγαπημένους μου, η ζωή είναι εκεί έξω.

Χάρηκα πολύ που σας συνάντησα όλους. Κλείνοντας θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να ερχόμαστε σε τόσο σκληρές αντιπαραθέσεις και να μιλάμε με τόσο βαριά λόγια. Έχουν ακουστεί πολύ σκληρά λόγια και θα ήθελα όλες οι πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους γιατί όταν φύγουν από δω είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσουν οπότε ας κρατάμε μόνο τα ευχάριστα», είπε λίγο πριν αποχωρήσει.

Πάντως οι χρήστες του twitter φαίνεται να μην αντέχουν άλλο την Ελευθερία Ελευθερίου:

Image 3
Image 2
Image 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS