GOOD LIFEΓενέθλια εν καιρώ καραντίνας... 3 τρόποι για να περάσετε όμορφα

Γενέθλια εν καιρώ καραντίνας… 3 τρόποι για να περάσετε όμορφα

Τώρα που η κοινωνική αποστασιοποίηση αποτελεί τη νέα πραγματικότητα όσοι από εσάς γιορτάζετε τα γενέθλιά σας ή όσοι έχετε ανθρώπους που έχουν τα δικά τους είναι βέβαιο πως αναζητάτε διαφορετικούς τρόπους για να τα κάνετε ξεχωριστά. Παραμένοντας σπίτι και θέτοντας την υγεία σας πάνω από όλα έφτασε η στιγμή να ανακαλύψετε μερικές εναλλακτικές που θα σας ενθουσιάσουν.

 Οργανώστε ένα online πάρτι

Τι καλύτερο από μια κλήση FaceTime; Οργανώστε μαζί με τους φίλους σας αυτή τη μέρα και νιώστε σαν να τους έχετε όλους δίπλα σας. Ακόμη και τώρα που βρίσκεστε μακριά είναι σημαντικό να νιώθετε πως έχετε ανθρώπους που σας σκέφτονται. Για αυτό τον λόγο μια κοινή συνομιλία, ένα “χρόνια πολλά” από όλους μαζί και φυσικά ένα πάρτι εξ’ αποστάσεως που θα περιλαμβάνει και την αγαπημένη σας playlist στο background είναι η ιδανική λύση.

Εκμεταλλευτείτε το delivery

Αν και είναι δύσκολο να βρεθείτε με αυτούς που αγαπάτε, το delivery είναι η τέλεια ευκαιρία για να νιώσετε λίγο πιο κοντά. Παραγγείλτε από το αγαπημένο σας ζαχαροπλαστείο μια τούρτα, μερικά cupcakes και φυσικά ότι άλλα γλυκά αγαπάτε και στείλτε τα σε αυτούς που θα γιορτάσετε μαζί. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν με όλες τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, για να απολαμβάνετε αυτά που τόσο σας αρέσουν. Φυσικά, φροντίστε ώστε να κρατήσετε αυτή την κίνηση κρυφή ώστε μόλις οι φίλοι σας λάβουν αυτό το «δώρο» να είναι η τέλεια έκπληξη. 

Κάντε το ακόμη πιο ξεχωριστό

Μπορεί η ιδανική οργάνωση να απαιτεί χρόνο αλλά αν κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις τότε θα έχετε το τέλειο party. Έτσι, πέρα από το FaceTime φροντίστε ώστε να οργανώσετε τα snacks που θα καταναλώσετε και φυσικά μην παραλείψετε να κάνετε το πιο γιορτινό make up. Αν και ο εγκλεισμός μοιάζει να διαρκεί ήδη πολύ καιρό, εσείς μπορείτε να κάνετε τα καλύτερα διαλείμματα με αυτές τις απλές κινήσεις. Φορέστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας φόρεμα, βάλτε τα τέλεια party shoes και ανακαλύψτε πως ακόμη κι εκεί που δεν το περιμένετε υπάρχουν μοναδικές ευκαιρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS