GOOD LIFEΗ 53χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της αντιγήρανσης που δεν κοστίζει...

Η 53χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της αντιγήρανσης που δεν κοστίζει τίποτα

Είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στο Χόλιγουντ και γι’αυτή ο χρόνος μοιάζει να έχει κυριολεκτικά παγώσει. Η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στα 53 της χρόνια βάζει κάτω, με ένα μόνο χαμόγελο, με μία πόζα ανείπωτης σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, πολύ νεώτερες της επίδοξες σταρλετίτσες που μοιάζουν χαμένες στα πολύπλοκα μονοπάτια της αμερικανικής σόουμπιζ.

Όχι, δεν φταίει μόνο η τριβή με τη ζωή και τα ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να σου χαρίσει την λάμψη της ωριμότητας και της αιώνια, αγέραστης όψης. Γι’ αυτό η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μοιράζεται μαζί μας τέσσερα από τα πιο σημαντικά και αποτελεσματικά μυστικά ομορφιάς μπορούν τελικά να βάλουν φρένο στα χρόνια που περνάνε και να σου χαρίσουν νεανική όψη και δυνατό σώμα σε κάθε ηλικία.

Tip 1: Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να βρίσκουμε το κρύο νερό πολύ πιο απολαυστικό όμως οι έρευνες έχουν δείξει πως κάνουμε λάθος. Σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, το ζεστό νερό μπορεί να θεραπεύσει το σώμα μας, ενώ βοηθάει πολύ στο πεπτικό σύστημα αλλά και στην τόνωση του μεταβολισμού. Εννοείται πως παράλληλα αποτοξινώνει τον οργανισμό και φρενάρει σημαντικά την πρόωρη γήρανση που οφείλεται στον κακό τρόπο ζωής και τις τοξίνες του περιβάλλοντος.

Tip 2: Ξεκίνα από σήμερα κιόλας να καταναλώνεις περισσότερες σούπες. Η συγκεκριμένη τροφή, αν την εντάξεις στην καθημερινή σου διατροφή, μπορεί να βοηθήσει το σώμα σου να απορροφήσει πολύ καλύτερα τις βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά του κυρίως γεύματος.

Tip 3: Μην πιστεύεις πως οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα που μπορείς να βρεις στο εμπόριο είναι αρκετά για να λύσουν την καθημερινή σου ανάγκη για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Φρόντιζε να παίρνεις πάντα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεσαι από το σωστό φαγητό και θα δεις σύντομα την διαφορά στο σώμα, την διάθεση και την ενέργεια σου.

Tip 4: Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι αυτό που είναι τελείως – μα τελείως – ανέξοδο. Ο καθαρός αέρας είναι το νούμερο ένα μυστικό που θα σε βοηθήσει να δεις τεράστια διαφορά στο σώμα και το πρόσωπο σου, πολύ περισσότερο και από το πιο ακριβό προϊόν περιποίησης. Φρόντισε να περπατάς αρκετά δίπλα στη θάλασσα (καλοκαίρι έρχεται), να πηγαίνεις βόλτες στην εξοχή και να μην ξεχνάς να παίρνεις μεγάλες, βαθιές αναπνοές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το καθαρό οξυγόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS