BEAUTYBEAUTY NEWSΔοκίμασε το Rouge Signature από τη L’Oréal Paris. Το αξίζεις!

Δοκίμασε το Rouge Signature από τη L’Oréal Paris. Το αξίζεις!

Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην καθημερινότητά της, η L’Oréal Paris υπογράφει το λανσάρισμα ενός νέου iconic προϊόντος, φέρνοντας «επανάσταση» στα liquid lipsticks, με τα Rouge Signature.

Τα νέα αυτά ματ κραγιόν, «υπογράφουν» τα χείλη με πλού σιο, ματ χρώμα, αφήνοντάς μια ανάλαφρη αίσθηση, η οποία διαρκεί όλη την ημέρα. Μια συλλογή που δημιουργήθηκε για τη σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα, από ένα brand που ενθαρρύνει τις γυναίκες να προβάλουν την προσωπικότητά τους και το ελεύθερο πνεύμα τους, εμπνέοντάς τες με την ανυπέρβλητη παριζιάνικη αισθητική και κομψότητά του.

Με αφορμή το Rouge Signature, το υγρό ματ κραγιόν εγκαινιάζει μία νέα εποχή στο χρώμα. Η μοναδική του σύνθεση με βάση το νερό και τα έλαια, αγκαλιάζει τα χείλη με πλούσιες χρωστικές για τέλειο χρώμα, ενώ έχει τόσο λεπτή υφή που στέκεται ανάλαφρα πάνω τους, χωρίς να τα βαραίνει. Τα χείλη σου αναπνέουν και εσύ ξεχνάς ότι φοράς κραγιόν.

«Εδώ και αρκετά χρόνια οι γυναίκες έχουν μία σχέση αγάπης και μίσους με τα κραγιόν μακράς διάρκειας. Βρήκαμε τον τρόπο να αλλάξουμε το πως αισθάνονται, με τη σειρά Rouge Signature», δήλωσε ο Zak Yopp, αντιπρόεδρος του brand L’Oréal Paris.

Το αξίζεις. Διάλεξε το χρώμα που σε εκφράζει μέσα από 12 μοναδικές αποχρώσεις, τόσο ξεχωριστές όσο κι εσύ που το επιλέγεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS