BEAUTYBEAUTY NEWSCOLLISTAR: Δείξε αγάπη στο σώμα σου! Θεραπείες σοκ κατά της κυτταρίτιδας

COLLISTAR: Δείξε αγάπη στο σώμα σου! Θεραπείες σοκ κατά της κυτταρίτιδας

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες με μαγιό, ξένοιαστες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες… Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, ανακαλύπτουμε ξανά τη φροντίδα της επιδερμίδας μας και της δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανακτήσει τη λάμψη της. Η Collistar έρχεται με μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα που θα δώσουν στο σώμα μας όλη την αγάπη που του αξίζει!

Από την ΑΝΤΡΕΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

Καθώς δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και παπούτσια, η ανυπομονησία να τα φορέσουμε κορυφώνεται και μαζί η επιθυμία να νιώσουμε αυτοπεποίθηση στο σώμα μας. Ψάχνοντας αποτελεσματικές λύσεις για την κυτταρίτιδα και προϊόντα που θα μας δώσουν την λεία και λαμπερή επιδερμίδα που ταιριάζει στη διάθεσή μας, ανακαλύπτουμε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας Collistar. Με πολύχρονη εμπειρία και επιστημονική γνώση η εταιρία προϊόντων εξειδικευμένης φροντίδας, διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις για την κυτταρίτιδα, την αφυδάτωση, τη θαμπάδα και το τοπικό λίπος που μας άφησε ο χειμώνας κι όλες εκείνες οι νύχτες με πατατάκια στον καναπέ.

Ειδικά φέτος, η Collistar προσθέτει στη φαρέτρα μας δύο νέα σούπερ προϊόντα για σύσφιξη, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών, βαθιάς ενυδάτωσης και επαναφοράς της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το Super Concentrated Draining Reshaping και το Super Concentrated Elasticizing Even Finish δρουν συμπληρωματικά ενισχύοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πρώτο υπόσχεται μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος, καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και αποσυμφορίζει τα πρησμένα και κουρασμένα πόδια. Το δεύτερο προσφέρει εντατική ενυδάτωση, επιτυγχάνοντας ένα λείο και λαμπερό δέρμα, μειώνει τις ραγάδες και τις δερματικές ατέλειες, δίνοντας ελαστικότητα και ομοιομορφία. Και τα δύο προϊόντα είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Απολέπιση και ενυδάτωση

Άτονη, θαμπή, αφυδατωμένη και κουρασμένη επιδερμίδα σώματος; Η λύση έρχεται σε βαζάκι και είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Τα Talasso Scrub, με μοναδική υφή που συνδυάζουν τα θαλασσινά άλατα με αιθέρια έλαια για άμεση θρέψη κι ενυδάτωση, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Collistar με πιστές πελάτισσες σε όλο τον κόσμο!

💙 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴: Αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη

💗 𝗙𝗶𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴: Κατάλληλο για τόνωση και σύσφιξη του δέρματος

🧡 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴: Ενάντια στη γήρανση του δέρματος. Διατηρεί το δέρμα νεανικό και σφριγηλό.

💛 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿: Προσφέρει απολέπιση και αναζωογόνηση, καταπολέμα το συσσωρευμένο λίπο και μειώνει την κατακράτηση υγρών

💜 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝘇𝗶𝗻𝗴: Προσφέρει ισχυρή απολέπιση αλλά ταυτόχρονα προσφέρει ένα αίσθημα ευεξίας και ενέργειας

Scrub Colistar

Πρώτη σε προτίμηση

Για 25 χρόνια η Anticellulite Thermal Cream της Collistar είναι αυτή που επιλέγουν οι πιο απαιτητικές γυναίκες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με θερμαντική δράση, παρέχει στοχευμένη, εντατική και μακράς διάρκειας δράση στην ορατή όψη φλοιού πορτοκαλιού, στις αποθήκες λίπους και σε δέρμα που έχει χάσει τον τόνο και την ελαστικότητά του. Στην ίδια σειρά, το Anticellulite CryoGel, εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία προσφέρει άμεση φροντίδα με την ελαφριά μορφή του τζελ. Βελτιώνει ορατά την κυτταρίτιδα, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και ανακουφίζει τα βαριά πόδια. Η τρίτη επιλογή ενισχυμένης δράσης κατά της κυτταρίτιδας και ενίσχυσης της προσπάθειας για αδυνάτισμα, είναι το Anticellulite Draining GelMud, ένα προϊόν που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της λάσπης με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του SlimDrone, ενός ενεργού συστατικού που χτυπάει και διασπά τα λιπώδη κύτταρα. Είναι ιδανικό για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών και την αποβολή τοξινών από το σώμα.

Θεραπεία σοκ κατά της κυτταρίτιδας

Μερικές φορές αυτό που χρειάζεσαι είναι μια εντατική θεραπεία που θα ενεργήσει άμεσα και ορατά! Οι κάψουλες Attivi Puri Anticellulite της Collistar περιέχουν καφεΐνη και εσκίνη, δύο δραστικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας, στην καθαρότερη μορφή τους. Πρόκειται για μια λύση SOS η οποία θα δράσει μέσα σε δύο εβδομάδες (14 κάψουλες ζελατίνης μίας δόσης, μία κάθε μέρα).

Attivi Puri Anticellulite της Collistar

Επιχείρηση αδυνάτισμα

Όταν χρειάζεσαι μια έξτρα βοήθεια για να καταπολεμήσεις το συσσωρευμένο λίπος στα δύσκολα σημεία, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, έρχονται οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει σε μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων η Collistar.

Με το Reshaping Draining Wraps and Reshaping Draining Solution, είναι σαν να μεταφέρεις τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου κέντρου στο σπίτι σου. Πρόκειται για μια επαναστατική επαγγελματική θεραπεία στη μορφή επαναχρησιμοποιήσιμων επιδέσμων με τριπλή δράση: καταπολέμηση της κατακράτησης των υγρών, του τοπικού συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας σε πόδια, γλουτούς, γοφούς, κοιλιά και μπράτσα. Διατίθεται και συσκευασία με φακελάκια για επαναληπτικές χρήσεις και καλύτερα αποτελέσματα! Το Intensive Abdomen and Hip Treatment εστιάζει στα δύσκολα σημεία της κοιλιάς και των γλουτών. Περιέχει ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική για να διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, να συσφίξει και να αναπλάσει την επιδερμίδα, μειώνοντας το τοπικό λίπος.

Το Intensive Firming Cream Plus εστιάζει περισσότερο στη σύσφιξη, ενεργοποιώντας τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος για εξαιρετικά αποτελέσματα. Απορροφάται γρήγορα και είναι ιδανική για μασάζ. Περιέχει ελαιόλαδο και βιταμίνη Ε για ενισχυμένη ενυδατική και αντιγηραντική δράση. Το Two-Phase Sculpting Concentrate συνδυάζει τη λιποδιαλυτική δράση των θαλάσσιων φυκιών και πεπτιδίων, δουλεύοντας στοχευμένα στην κατακράτηση υγρών και το τοπικό λίπος. Και τέλος, το High-Definition Slimming Cream είναι μια δροσιστική φόρμουλα με ενεργά λιποδιαλυτικά συστατικά η οποία συσφίγγει, τονώνει και αδυνατίζει αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Ενυδάτωση πάνω απ’ όλα

Μια απλή ενυδατική κρέμα σώματος, γίνεται επιστήμη για την Collistar, η οποία διαθέτει μια υπέροχη σειρά, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου: Το Deep Moisturizing Fluid, ένα ελαφρύ θρεπτικό γαλάκτωμα για όλους τους τύπους δέρματος που αναζωογονεί την επιδερμίδα και δίνει ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες, το Sublime Melting Milk ένα πλούσιο γαλάκτωμα θρέψης και ανάπλασης με ανάλαφρη υφή που απορροφάται άμεσα και τη Sublime Melting Cream που επαναφέρει τη ζωντάνια στο ξηρό δέρμα και έχει συσφικτικές ιδιότητες. Και οι τρεις φόρμουλες είναι ενισχυμένες με φυσικά συστατικά και -το σημαντικότερο για όλες μας- έχουν τέλειο άρωμα που θα λατρέψεις.

Από τις σειρές σώματος δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Promo συσκευασίες για να ολοκληρώσετε τη ρουτίνα περιποίησης σας:

*Βρείτε τα Promo Sets σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε περιορισμένη έκδοση, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος της Collistar: Collistar: Discover your tailor-made body routine (gpetrou.com.cy)

Υπάρχουν προϊόντα για κάθε ανάγκη. Κυτταρίτιδα, Τοπικό λίπος, Σύσφιξη, Ενυδάτωση, Ελαστικότητα καθώς και θεραπείες για Κρίσιμες Περιοχές όπως χαλαροί ιστοί στο Στήθος και Ραγάδες.

Αντιπρόσωπος-Διανομέας: George Petrou Ltd . Τηλ.: 22757277.

www.collistar.com

www.instagram.com/CollistarCyprus

www.facebook.com/CollistarCyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS