GOING OUTΕκδηλώσειςΟ Hovig τραγουδά για τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ο Hovig τραγουδά για τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Garden Day and Night παρουσιάζουν μια μοναδική  βραδιά με τον Hovig, σηματοδοτώντας την έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024, στις 8 το βράδυ στο Garden Day and Night, Μίκη Θεοδωράκη 2, 1097 Λευκωσία. Εισφορά εισόδου €10.

Για πληροφορίες καλέστε στο 22 662 626.

Τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τον Hovig που βρίσεται δίπλα του, στηρίζοντας με το δικό του τρόπο τον Συνδέσμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Garden Day and Night για τη φιλοξενία και όλη τη στήριξη που προσφέρει για την υλοποίηση της βραδιάς.

Ένα ευχαριστώ στους Χορηγούς της βραδιάς Αλουμινόραμα, Laroche Posay, Clappas και στους Υποστηρικτές Avene, Hellenic Tzilallis και Psaras Construction.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Επίσημο Χορηγό Επικοινωνίας τον KISS FΜ και Like.com.cy, για την ανεκτίμητη στήριξη και προβολή της εκδήλωσης.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ διεκδικεί εδώ και περισσότερο από 38 χρόνια, καλύτερη ποιότητα για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους και την προσφέρει με  επαγγελματικές Υπηρεσίες Υγείας παγκύπρια.

Το 2023 με τη δική σας βοήθεια ο ΠΑΣΥΚΑΦ  ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 11,175  ασθενών και των οικείων τους μέσα από 40,672 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS