BEAUTYBEAUTY NEWSSeason's essentials

Season’s essentials

Βάλε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου κρέμες ελαφριάς υφής, προϊόντα αντιγήρανσης και ανανέωσε το μακιγιάζ σου με ροζ και μωβ τόνους στα χείλη και τα μάτια με πολυτελή προϊόντα του οίκου Guerlain.

Από την Κούλα Θεμιστοκλέους

Η περιποίηση
Δώσε έμφαση στην ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου, καθώς η θερμοκρασία της εποχής ανεβαίνει. Επένδυσε σε ορούς που περιέχουν στη σύνθεσή τους συστατικά όπως το Super Aqua Serum για βαθιά εντατική ενυδάτωση και ενδυνάμωση της δομής του δέρματος. Ένας συνδυασμός  φρεσκάδας και άνεσης. Μην αμελείς την εφαρμογή μιας κρέμας με ελαφριά υφή για θρέψη και ματ αποτέλεσμα όπως η Super Aqua Gel που ενισχύει και τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Το μακιγιάζ
Οι απαλοί τόνοι του ροζ και του μωβ είναι οι αποχρώσεις που επικρατούν στο μακιγιάζ. Δημιούργησε υπέροχα, γοητευτικά smoky σε μωβ του αμέθυστου και βάψε τα χείλη σε ροζ παστέλ με τις αποχρώσεις των κραγιόν Kiss Kiss, (Lilac Moon και Peachy Star). Για ένα αέρινο, εξωπραγματικά λαμπερό μακιγιάζ τόνισε τα ζυγωματικά σου με Meteorites Highlighter Duo, υιοθετώντας την τάση holographic που  αναδείχθηκε ανάμεσα στα trends του μακιγιάζ για την άνοιξη. Το ολογραφικό, δηλαδή το ιριδίζον φινίρισμα, έρχεται να αγαπήσει τα ζυγωματικά σου, την εσωτερική γωνία των ματιών μας καθώς και το τόξο  των χειλιών σου παραπέμποντας σε υπάρξεις των παραμυθιών.  Για δόσεις έξτρα λάμψης πέρασε στο τέλος του μακιγιάζ σου με ένα πινέλο την πούδρα Météorites Compact.

 

 

1. Λοσιόν Ενυδάτωσης Super Aqua Lotion. 2. Κρέμα ενυδάτωσης Super Aqua Gel. 3. Ορός εντατικής ενυδάτωσης Super Aqua Serum.

4. Φον ντε τεν για λάμψη και φυσικό φινίρισμα L’Essentiel.

 

 

Κραγιόν Kiss Kiss, Lilac Moon και Peachy Star.

 

 

Highlighter Duo, Meteorites.  Πούδρα Météorites Compact.

 

Πενταπλή παλέτα σκιών 5 Couleurs Ν01 Rose Barbare.

 

 

 

BEST ANTIAGEING 

Ενίσχυσε τη νεανική σου λάμψη με τα κατάλληλα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας της σειράς  Abeille Royalle.

 

 

 

YOUTH WATERY OIL
Προσφέρει στο δέρμα τη δύναμη όλων των αποκλειστικών συστατικών του Guerlain: το μέλι της μαύρης μέλισσας και το βασιλικό πολτό. Συνδυάζει τη δύναμη ενός ορού, την πλούσια υφή ενός ελαίου και τη φρεσκάδα μίας λοσιόν. Μετά την εφαρμογή το δέρμα εμφανίζεται άμεσα πιο λείο, και ανανεωμένο.

BEE GLOW, YOUTH MOISTURIZER
Ενυδατώνει και τελειοποιεί δημιουργώντας ένα εξαιρετικά φωτεινό αποτέλεσμα για πιο λεία και αναδομημένη
επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας ή μόνο του ακόμη και πάνω από
το μακιγιάζ.

SKIN DEFENSE
Ενισχύει την καθημερινή προστασία της επιδερμίδα με τον δείκτη προστασίας SPF 50 και το PA++++. Μια καθημερινή φροντίδα προστασίας κατά των επιβλαβών ζημιών που προκαλούνται στην εεπιδερμίδα.

 

 

Plus: Eau de toilette Bloom Of Roseτο Mon Guerlain
Μια φρέσκια,  φλοράλ σύνθεση  που γιορτάζει την ευχαρίστηση να είσαι ο εαυτός σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS