BEAUTYBEAUTY NEWSVichy: Ηλιακό κεφάλαιο

Vichy: Ηλιακό κεφάλαιο

Η Vichy δημιουργεί αντιηλιακές συνθέσεις προσαρμοσμένες στον σύγχρονο τρόπο ζωής, αφού η συμπεριφορά μας κάτω από τον ήλιο επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της αντιηλιακής μας προστασίας.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του «Ηλιακό Κεφάλαιο» – μια έννοια που προσδιορίστηκε για πρώτη φορά από τον Δρ. Jeanmougin και αγκαλιάστηκε από τη Vichy. Τι είναι, όμως το «Ηλιακό Κεφάλαιο»; Είναι η φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται και να αυτό-επανορθώνεται κατά την έκθεσή της στις ακτίνες UV. Ανεξάρτητα από τον φωτότυπο, το «Ηλιακό Κεφάλαιο» επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής και εξαντλείται σταδιακά, αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά ευάλωτη απέναντι στις επιπτώσεις των ακτινών UV. Κάθε άτομο συμπεριφέρεται διαφορετικά κάτω από τον ήλιο και χρησιμοποιεί τα αντιηλιακά προϊόντα με διαφορετικό τρόπο. Οι δύο προαναφερθέντες παράγοντες που πλαισιώνουν την έννοια του Εκθεσιώματος, επηρεάζουν όχι μόνο τη φυσική ανθεκτικότητα της επιδερμίδας αλλά και την ποιότητα της αντιηλιακής μας προστασίας.

 

Τα Εργαστήρια Vichy ενσωματώνουν τη γνώση και την εξειδίκευση γύρω από το Εκθεσίωμα, προτείνοντας νέες συνθέσεις για την προστασία της επιδερμίδας!

#1 ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…
προσαρμοσμένη στον τρόπο ζωής και στις συνήθειες έκθεσής μας στον ήλιο
Με τη σειρά αντηλιακών της η VICHY, προσαρμόζει κάθε σύνθεση στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας. Η υφή, τα ενεργά συστατικά και η συσκευασία κάθε προϊόντος έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε διαφορετική ανάγκη κάτω από τον ήλιο. Η τεχνολογία Beach Protect αναπτύχθηκε ειδικά για τις συνθήκες έκθεσης στην παραλία, με στόχο την προστασία της επιδερμίδας ενάντια σε όλους τους παράγοντες που μειώνουν την αποτελεσματικότητα της αντιηλιακής προστασίας.

 

Για να προφυλαχθεί το «Ηλιακό μας Κεφάλαιο», η Vichy ανάπτυξε φωτοσταθερές συνθέσεις με το υψηλότερο SPF (φίλτρα για την προστασία από την UVΒ ακτινοβολία) και τα κατάλληλα επίπεδα PPD (φίλτρα για την προστασία από την UVA ακτινοβολία). Αυτό επιτυγχάνεται με έναν συγκεκριμένο συνδυασμό φίλτρων, στα οποία συγκαταλέγονται και τα πατενταρισμένα φίλτρα της L’Oréal Mexoryl XL και Mexoryl SX, ώστε να εξασφαλίζεται προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, ακόμα και ενάντια στις μακρές UVA.

 

#2 ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Τα προϊόντα αντιηλιακής προστασίας της VICHY προσφέρουν μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση με τα καλοκαιρινά αρώματά τους και τις ανάλαφρες, πρωτοποριακές υφές τους, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, που μεταμορφώνουν την εφαρμογή σε μια υπέροχη στιγμή ευεξίας.

#3 ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΟΧΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Οι συνθέσεις της είναι δερματολογικά ελεγμένες και υποαλλεργικές, ώστε να εγγυώνται βέλτιστη ανοχή, ακόμα και από την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

 

#4 ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Στο πλαίσιο του προγράμματος SBWA, το 100% των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί στις συνθέσεις της η VICHY υποβάλλονται σε αξιολόγηση ως προς τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο, βάσει τριών θεμελιωδών κριτηρίων για σεβασμό στη θαλάσσια ζωή, για βιο-αποδομισημότητα και ανακύκλωση των μπουκαλιών. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές για τις συνθέσεις των αντηλιακών προϊόντων.Και τα δύο φίλτρα Mexoryl SX & Mexoryl XL που υπάρχουν στις συνθέσεις των αντηλιακών αξιολογήθηκαν ως ακίνδυνα για το περιβάλλον.

* Όλες οι συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy, για να ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στο Εκθεσίωμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS