BEAUTYHAIR & NAILSΤο εκκεντρικό hair style στο show της Mary Katrantzou είναι η...

Το εκκεντρικό hair style στο show της Mary Katrantzou είναι η επόμενη τάση στα μαλλιά

O hair colorist των celebrities, Josh Wood, ο οποίος επιμελήθηκε και τα μαλλιά των μοντέλων στο fashion show της Mary Katranztou πήγε τη βαφή μαλλιών ένα ακόμη επίπεδο παραπάνω.

Η τάση που προτείνει, όπως ο ίδιος την ονόμασε, λέγεται “horizon colour” και “colour clouds” ή αλλιώς “χρώματα του ορίζοντα” και “χρωματιστά σύννεφα”.

Με τη βοήθεια των extensions, o Josh Wood έδωσε όγκο και δημιούργησε σχέδια στα μαλλιά των μοντέλων. Τα χρώματα που επέλεγε για κάθε μοντέλο ταίριαζαν απόλυτα στη φυσική τους απόχρωση, ενώ το κοινό χαρακτηριστικό ήταν ότι δούλεψε με pale, παστέλ χρώματα.

Η συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou ήταν χωρισμένη στα τέσσερα στοιχεία της φύσης-γη, αέρας, φωτιά και νερό. Τα αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποίησε ο Wood για τα χτενίσματα των μοντέλων ήταν όλα ζωγραφισμένα στο χέρι πέντε μέρες πριν από τον ίδιο και την ομάδα του στο Holland Park Atelier.

Τα χρωματιστά extensions ταίριαζαν απόλυτα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών των μοντέλων και καθώς έπεφταν, μπλέκονταν με τα φυσικά μαλλιά και δημιουργούσαν μία μοναδική αισθητική.

Επιμέλεια: Κούλα Θεμιστοκλέους

Πηγή: bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS