BEAUTYMAKE UPArmani Code Profumo: To Άρωμα για τον Άνδρα

Armani Code Profumo: To Άρωμα για τον Άνδρα

Έντονο και ζωηρό, το Armani Code PROFUMO, το νέο ανδρικό άρωμα, τυλίγεται σε ζεστά χρώματα και μας καλεί να το ακολουθήσουμε σε έναν κόσμο όπου η αποπλάνηση είναι τέχνη, είναι τρόπος ζωής. Η άψογη μαεστρία του κάθε κώδικα.

Ως η πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Armani Code, το Code PROFUMO είναι εμπνευσμένο από την αψεγάδιαστη υπεροχή που χαρακτηρίζει ένα σμόκιν Giorgio Armani, το βραδινό ένδυμα που ταιριάζει απόλυτα όταν το πρόγραμμα περιλαμβάνει δελεαστικές συναντήσεις. Το Code PROFUMO σκιαγραφεί το αποπλανητικό vibrato μεταξύ ενός άνδρα και

ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ
Το Armani Code PROFUMO ταιριάζει απόλυτα με την αληθινή, πραγματική αρρενωπότητα. Οι αποχρώσεις πολυτέλειας που εκπέμπει δημιουργούν μια ακαταμάχητη μαγνητική έλξη. Μας μεταφέρει με έναν καυτό τρόπο από τη διαφάνεια στη διαύγεια: από το μαύρο της νύχτας στην σπινθηροβόλα άμβρα. Γοητευτικό, δυναμικό και φλογερό με τη κλασική βάση του Code που περιλαμβάνει κόκκους τόνγκα να έχει διευρυνθεί με την προσθήκη μιας αισθησιακής ξυλώδους συμφωνίας άμβρας και νότες από “καμένο” ξύλο στύρακα.

armani3

Η έκρηξη που προκαλούν οι νότες κορυφής είναι αυθεντικά λαμπερή. Το απόσταγμα πράσινου μανταρινιού, το τραγανό πράσινο μήλο και το αιθέριο έλαιο κάρδαμου δημιουργούν ένα φωτεινό ξεκίνημα. Η φρεσκάδα συνεχίζεται με τις αρωματικές νότες λεβάντας και μοσχοκάρυδου που χρωματίζονται από την λουσμένη στο φως καθαρότητα του άνθους πορτοκαλιού στην καρδιά. Κάθε λαμπερή όψη ζεσταίνεται από το absolute κόκκων τόνγκα το οποίο συνδυάζεται με τις συμφωνίες καπνού και αποκαλύπτει ένα πέπλο υπαινιχτικής συμφωνίας ξύλου και άμβρας. Οι απαλές νότες δέρματος του αποστάγματος στύρακα λιώνουν αποκαλύπτοντας μια ιδέα γλυκιάς πραλίνας. Η ένωση με την επιδερμίδα είναι μοναδική. Δελεάζει…

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ… ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Άμεσα αναγνωρίσιμο, το μπουκάλι επαίρεται την ίδια απλότητα που χαρακτηρίζει το κλασικό Armani Code. Για το Code PROFUMO, το μπουκάλι έχει σχεδιαστεί εκ νέου εσωτερικά, το γυαλί είναι ακόμα πιο παχύ, ώστε να δημιουργείται η αίσθηση βάθους, δύναμης και έντασης. Πιο βαρύ, το μπουκάλι Code PROFUMO μοιάζει ακόμα πιο πολύτιμο. Το degradé φινίρισμα από μαύρη λάκα τονίζει ακόμα περισσότερο τις φωτεινές, πορτοκαλί, πυρακτωμένες σκιές. Το καπάκι από μπρονζέ πατίνα έχει χαραγμένο επάνω του το GA μονόγραμμα. Ακριβώς από κάτω, η λιτή, φαρδιά μαύρη ζώνη παραπέμπει στο χαρακτηριστικό αξεσουάρ του σμόκιν – το ζωνάρι.

armani

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ: ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΕ SPLIT-SCREEN
Η μάρκα Giorgio Armani Parfums καινοτομεί με ένα βίντεο – καθρέφτη χρησιμοποιώντας την τεχνική πρόσωπο-με-πρόσωπο. Η τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του Armani Code PROFUMO αντανακλάται και στα social media, με ένα δεύτερο αποκλειστικά για digital Μέσα βίντεο του Armani Code, με τις δύο καμπάνιες να “τρέχουν” παράλληλα. Μια εκρηκτική δόνηση που ενσαρκώνει ένας από τους πιο γοητευτικούς Αμερικανούς ηθοποιούς, ο Chris Pine.

Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εκεί. Κατευθύνοντας τον κέρσορα προς τα πάνω ή προς τα κάτω, οι online θεατές μπορούν να εξερευνήσουν διαφορετικές στιγμές του party και του after-party παρέα με τον Chris Pine. Μπορούν επίσης να δουν κάθε χώρο και να επιλέξουν ανάμεσα στην μυστηριώδη σαγήνη του Armani Code και στην αισθησιακή δόνηση του Armani Code PROFUMO.

Δείτε εδώ τη τηλεοπτική καμπάνια του αρώματος:

https://www.youtube.com/watch?v=cqnpP5Q05Hw

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS