BEAUTYMAKE UPΧαρίστε λάμψη κάθε στιγμή με τη νέα συλλογή Heart4Heart Diaphanous!

Χαρίστε λάμψη κάθε στιγμή με τη νέα συλλογή Heart4Heart Diaphanous!

Η Folli Follie, το διεθνές lifestyle fashion brand, παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση ωρολογοποιίας Baselworld 2016, τρεις ξεχωριστές συλλογές ρολογιών με τα iconic μοτίφ, Santorini Flower και Heart4Heart.

Οι fan της Folli Follie έχουν αναδείξει την iconic συλλογή Heart4Heart σε ένα παγκόσμιο best-seller που τείνει να γίνει κλασικό, χάρη στον απαράμιλλο και μοναδικό του σχεδιασμό. Η Folli Follie ενισχύει την παγκόσμια επιτυχία της συλλογής ρολογιών Heart4Heart και σας προσκαλεί να βιώσετε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από τη νέα συλλογή Heart4Heart Diaphanous.

folie

Διαχρονικά, τολμηρά και μοντέρνα, τα σχέδια της νέας συλλογής ρολογιών Heart4Heart Diaphanous έχουν σκοπό να αναδείξουν τις πιο λαμπερές και εκφραστικές πτυχές της προσωπικότητας σας. Η συλλογή συνδυάζει την κομψότητα με το πρωτοποριακό design, αναδεικνύοντας σύγχρονα στοιχεία σε ένα ρολόι που έχει οριστεί να γίνει το απόλυτο statement αξεσουάρ. Το iconic μοτίφ Heart4Heart ξεχωρίζει στο καντράν του ρολογιού, αποκαλύπτοντας έξυπνα μέρος του μηχανισμού. Τα ρολόγια της συλλογής Heart4Heart Diaphanous διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό, ενώ το διακριτικό καντράν με ρωμαϊκούς αριθμούς, επιτρέπει αμέτρητους στιλιστικούς συνδυασμούς.

folie1

Τα δερμάτινα λουράκια διατίθενται σε μια σειρά χρωματικών προτάσεων που συνδυάζονται κομψά με τη ροζ επιχρυσωμένη ατσάλινη κάσα του ρολογιού. Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό, ανοιχτό ροζ, έντονο πορτοκαλί, κόκκινο, γαλάζιο, ανοιχτό γκρι, μωβ και μαύρο δερμάτινο λουράκι και εντυπωσιάστε!

folie2

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Folli Follie και τις μοναδικές συλλογές ρολογιών που συνδυάζουν την κομψότητα, την παράδοση και την υψηλή ποιότητα.

www.follifollie.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS