BEAUTYMAKE UPGlowing Gardens: Μακιγιάζ Christian Dior για την άνοιξη 2016

Glowing Gardens: Μακιγιάζ Christian Dior για την άνοιξη 2016

Είναι ένας πανέμορφος κήπος, στην άκρη του γκρεμού με θέα στη θάλασσα, που κάθε άνοιξη ξαναγεννιέται και γεμίζει ανθισμένα μπουμπούκια, ίριδες και ορχιδέες.

Εμπνευσμένος από αυτόν το βουκολικό παράδεισο του πατρικού σπιτιού του Christian Dior στην Granville, ο Peter Philips, Δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής Εικόνας του Dior Μακιγιάζ, αναδημιούργησε τα ολοζώντανα χρώματα και το κρυστάλλινο φως του, το νεανικό πνεύμα και τη φρεσκάδα της θαλασσινής αύρας. Κι ακόμη, ταξίδεψε σε χώρες μακρινές για να συλλέξει μια ποικιλία από λουλούδια, που θα άνθιζαν σε ένα φανταστικό παιδικό δωμάτιο, λουσμένο στο πρωινό φως του ήλιου.

springlooklipgloss

Σε πλήρη αρμονία με την εποχή, η σειρά Glowing Gardens υιοθετεί τη γεμάτη ενέργεια γοητεία και την ανοιξιάτικη φωτεινότητα των κήπων που ανθίζουν. Η πολύχρωμη αυτή συλλογή αντλεί την εμπειρία των εργαστηρίων Dior, ώστε να καλλιεργήσει την τέχνη μιας υπέροχης λάμψης, που βρίσκεται στην καρδιά όλων των συνθέσεων, με αμέτρητες αποχρώσεις και υφές για ένα νέο look, γεμάτο αθωότητα και ενέργεια.

I L’OMBRE D’UN CONTOUR SHADOW AND CONTOUR AS ONE

II BRASSEE DE COULEURS BURSTING WITH COLOUR

III ECLAT DE PRINTEMPS SPRINGTIME GLOW

IV FLEUR DE PEAU BLOOMING BLUSH

V LA PROMESSE D’UN SOURIRE THE PROMISE OF A SMILE

VI JUSQU’AU BOUT DES ONGLES TO THE TIPS OF YOUR FINGERS

VII REGARD CELESTE HEAVENLY EYES

VIII LIGNE CLAIRE CLEAR LINE

IX CILS REFLECTEURS REFLECTIVE LASHES

X SECRETS DE BACKSTAGE BACKSTAGE SECRETS I

springlookmanicure

L’OMBRE D’UN CONTOUR SHADOW AND CONTOUR AS ONE ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ
Ένα μόνο μολύβι και τίποτε άλλο. Ένα μολύβι που με ένα ή δύο περάσματα συνδυάζει δύο από τις πιο κομψές αντιθέσεις: στο πρώτο πέρασμα δίνει στα βλέφαρα έναν απαλό, αστραφτερό τόνο και στο δεύτερο αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες με μια έντονη γραμμή.

Ο Peter Philips πέτυχε το τέλειο αποτέλεσμα στο βλέμμα με το DIORSHOW COLOUR & CONTOUR, ένα μολύβι με δύο μύτες που αποδίδει ταυτόχρονα μια μεταξένια σκιά με ένα ιριδίζον φινίρισμα μεγάλης διάρκειας και ένα χρωματιστό λάινερ. Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο μακιγιάζ που απευθύνεται στα ένστικτα των δραστήριων γυναικών και διαρκεί όλη μέρα.

Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση, διαθέσιμη σε πέντε ζευγάρια αποχρώσεων, εμπνευσμένων από μια floral παλέτα που εμπεριέχει ένα urban chic στυλ: πράσινο, παστέλ και της χλωροφύλλης για τη “Water Lily”, φωτεινό ροδακινί και ταμπά για την “Orchid”, ζεστή πλατίνα και αισθησιακό καφέ για την “Twig”, γκρι-μοβ και σκούρο μπλε για την “Iris” και εύθραυστο λιλά με γοητευτικό βιολετί για την “Hortensia”.

DIORSHOW COLOUR & CONTOUR : 157 IRIS, 457 WATER LILY, 557 TWIG, 757 ORCHID, 957 HORTENSIA

II BRASSEE DE COULEURS BURSTING WITH COLOUR ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ
Μερικές φορές όλη η άνοιξη μπορεί να χωρέσει σε μια παλέτα – ειδικά όταν πρόκειται για έναν ολόκληρο θησαυρό από λουλούδια. Η εμβληματική παλέτα 5 Couleurs του Οίκου υποκύπτει στα floral καπρίτσια της νέας συλλογής, που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση και αναβαπτίζεται με το προκλητικό όνομα 5 Couleurs Glowing Gardens…

Με μια ιδιαίτερα φίνα έως και μεταξένια υφή, που δένει αρμονικά με τα βλέφαρα, η ειδική σύνθεση βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα των δύο μοναδικών αρμονιών της, με ένα συνδυασμό από φρέσκα χρώματα και γοητευτικά απαλούς τόνους.

Το “Rhumbs” εμπνέεται από τον κήπο της βίλας στη Granville, το “Blue Garden” αντικατοπτρίζει την αναγέννηση της φύσης, με μια κρεμώδη γαλάζια υφή, που θυμίζει τον ουρανό της Νορμανδίας: γκρι ανοιχτό και ανθρακί, λίγο λευκό με λάμψεις του μωβ, και ένα βερικοκί που λιώνει στο δέρμα. Στα χρώματα του τέλους μιας συναρπαστικής σεζόν, το “Rose Garden” ανθίζει μέσα από ένα τρυφερό ροζ, με ένα μπουκέτο αποχρώσεων που κυμαίνονται από το πράσινο των κήπων και το κίτρινο έως το γήινο καφέ και το ροδακινί.

Με το σπινθηροβόλο, αστραφτερό εφέ τους, αυτές οι δύο συλλεκτικές παλέτες προβάλλουν το απαλό φως και μια διακριτική λάμψη, σαν μια κολακευτική αύρα που περιβάλλει το βλέμμα.

5 COULEURS GLOWING GARDENS : 031 BLUE GARDEN, 451 ROSE GARDEN

springlookmontelo

III
ECLAT DE PRINTEMPS
SPRINGTIME GLOW

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ

Μέσα στην καμπυλόγραμμη ασημένια θήκη της, μια πούδρα με εξαιρετική φωτεινότητα αποκαλύπτει ένα ακαταμάχητο floral μοτίβο. Πρόκειται για ένα must αυτής της εποχής που όλα μιλούν για λάμψη. Η DIORSKIN NUDE AIR GLOWING GARDENS κατέχει το σπάνιο θησαυρό μιας ανεπανάληπτης υφής, που γίνεται ένα με το δέρμα κατά την επαφή, αφήνοντας μόνο μια κολακευτική ιριδίζουσα λάμψη που ταιριάζει τον τόνο του. Ένα απαλό χάδι με το πινέλο είναι αρκετό για να αποθέσει ακριβώς τη σωστή δόση φωτός και να τονίσει διακριτικά το περίγραμμα του προσώπου με ένα πέπλο από απαλό ροζ ή ιριδίζον μπλε, ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας.

DIORSKIN NUDE AIR GLOWING GARDENS : 001 GLOWING PINK, 002 GLOWING NUDE

IV FLEUR DE PEAU BLOOMING BLUSH ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ BLUSH
Το DIORBLUSH GLOWING GARDENS φέρει την υπόσχεση της άνοιξης μέσα σε ένα ανέμελο μπουμπούκι: μια πούδρα με ανάγλυφο floral μοτίβο. ένα απαλό, φωτεινό ροζ που αναγεννά την υφή της επιδερμίδας και ζωντανεύει τα ζυγωματικά με τη φρεσκάδα της άνοιξης.

DIORBLUSH GLOWING GARDENS : 844 FLORAL PINK

V LA PROMESSE D’UN SOURIRE THE PROMISE OF A SMILE ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
Φωτίστε το χαμόγελό σας με τα ζωντανά χρώματα ενός κομψού μπουκέτου λουλουδιών. Διαλέξτε το ROUGE DIOR που σας πάει, από τα ροζ μέχρι τα όρια του κοραλλί ή τα αέρινα ροζ-μπεζ.

ROUGE DIOR: 417 SOUFFLE NUDE, 667 ROUGE PIMPANT
Περιποιηθείτε, θρέψτε και απολαύστε τα χείλη σας όπως θα κάνατε με τον ανθόκηπο σας. Το ROUGE DIOR BAUME διατίθεται σε μια «Rosebud» απόχρωση, έτοιμη να ανθίσει και μια “Rosee”, ξεχωριστή σαν άγριο τριαντάφυλλο.

ROUGE DIOR BAUME : 520 ROSÉE, 750 ROSEBUD
Τονίστε και δώστε λάμψη στα χείλη σας με τα χρώματα ενός μπουκέτου γεμάτου λουλούδια: η σύνθεση του ROUGE BRILLANT είναι εμπλουτισμένη με περλέ σωματίδια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, που ενισχύουν τη λάμψη του απαλού ροζ, του πορτοκαλί ή του φούξια.

ROUGE BRILLANT : 458 FINE FLEUR, 548 FLORA, 668 BRISE BISE

VI JUSQU’AU BOUT DES ONGLES TO THE TIPS OF YOUR FINGERS ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ
Είναι μαγικό – λες και θα αρκούσε να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα από τα λεπτά φύλλα του γρασιδιού για να καλυφθούν τα νύχια σας με ένα ακαταμάχητο πράσινο χρώμα. Μπορεί πάλι να διαλέξετε ένα μπουκέτο από πανσέδες για κατακόκκινο μανικιούρ ή από λιλά, για μωβ – εκτός αν προτιμάτε το καθαρό γαλανό του ανοιξιάτικου ουρανού. Μια γκάμα αποχρώσεων εμπνευσμένη από τη φύση στην περιορισμένης έκδοσης σειρά DIOR VERNIS, που γιορτάζουν αυτή την ανέμελη αποχή του χρόνου.

DIOR VERNIS : 301 BLEUETTE, 302 GARDEN, 491 LILAC, 650 PIVOINE

 

spriglookskies

VII REGARD CELESTE HEAVENLY EYES ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΒΛΕΜΜΑ
Φωτίστε το βλέμμα όπως κάνουν οι ηλιαχτίδες που διαχέονται μέσα από την πρωινή πάχνη του Μάη. Αφήστε το να αναδείξει μια λάμψη σαν του καθρέφτη, τόσο καθαρή όσο το φως της εαρινής ισημερίας. Και επιτρέψτε στην επιδερμίδα σας να απολαύσει τη μεταξένια υφή του νέου DIORSHOW FUSION MONO, σε ένα χρυσαφί καφέ με κοσμική λάμψη, που θα είναι ο πολύτιμος σύμμαχος της ομορφιά σας, σε μια εποχή που αποθεώνει τη θηλυκότητα.

DIORSHOW FUSION MONO : 541 EQUINOXE

springlookrouge

VIII LIGNE CLAIRE CLEAR LINE ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Εμπνευσμένο από την καλλιγραφία, σχεδιασμένο για τα παρασκήνια των Κολεξιόν, το DIORSHOW PRO LINER ξαναγεννιέται τη φετινή άνοιξη με μια “σαφή” μωβ γκρι απόχρωση. Με τη λοξότμητη άκρη του και την κρεμώδη υφή του, δημιουργεί, ταυτόχρονα, γραμμές μέγιστης ακρίβειας και smoky αποχρώσεις με ένα μόνο πέρασμα.

DIORSHOW PRO LINER : 072 PRO TAUPE

IX CILS REFLECTEURS REFLECTIVE LASHES ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΦΩΣ
Μακραίνει, ξεχωρίζει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες – μόνο που όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για το DIOR ADDICT IT LASH, Γι’ αυτό επιστρέφει σε μια έντονη, ιριδίζουσα απόχρωση πλατίνας που διαχέει μια απαλή περλέ φωτεινότητα. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι του φωτός ακριβώς πάνω στις άκρες των βλεφαρίδων, για την πιο ευέλικτη, προχωρημένη mascara, που ανοίγει τη σεζόν με στυλ.

DIOR ADDICT IT LASH : 062 IT PLATINE

X SECRETS DE BACKSTAGE BACKSTAGE SECRETS ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ BACKSTAGE
Πρώτα υπήρξε το LIP GLOW, ένα επαναστατικό balm που γεννήθηκε στα παρασκήνια των κολεξιόν και αντιδρά με τη μοναδική χημεία των χειλιών κάθε γυναίκας, για να δημιουργήσει ένα φυσικό ροζ, προσαρμοσμένο σ’ αυτά. Βασικό «εργαλείο ομορφιάς» του Dior, αυτό το all time κλασικό κραγιόν με τη μοναδική σύνθεση έχει βρει τη θέση που του αξίζει σ’ αυτή την ανοιξιάτικη συλλογή που γιορτάζει τη λαμπερή επιδερμίδα. Ο Peter Philips το αναδημιούργησε σε μία απίστευτα κολακευτική floral απόχρωση – ένα απαλό λιλά στο οποίο καμία γυναίκα δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

DIOR ADDICT LIP GLOW : 005 LILAC

Και, φυσικά, τα εργαστήρια Dior δεν μπορούσαν να σταματήσουν εκεί. Από το εμβληματικό balm γεννήθηκε ένα νέο must-have: το DIOR ADDICT LIP GLOW POMADE η πρώτη αλοιφή για τα χείλη με μια φυσική ρόδινη απόχρωση. Η καινοτόμα “λάδι-gel” υφή του γλιστράει με μοναδικό τρόπο στα χείλη ενώ το λαμπερό φινίρισμά του εμπεριέχει όλες τις καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες των βουτύρου καριτέ. Μετά την εφαρμογή, το gel μετατρέπει την επικάλυψη των χειλιών σε μια απίστευτα λεπτή μεμβράνη υπέρ-θρεπτικού ελαίου, που ζωντανεύει απαλά το χρώμα τους. Εφαρμόστε το όσο συχνά χρειάζεται, με τη μαλακή, αφρώδη άκρη του, για μεταμόρφωση στη στιγμή. Ο νέος εθισμός σας είναι εδώ …

DIOR ADDICT LIP GLOW POMADE : 001 UNIVERSAL PINK

Την ιδιαίτερη αυτή σειρά συμπληρώνει το DIOR ADDICT LIP GLOW LINER, ένα επαναστατικό λάινερ, το πρώτο που ζωντανεύει, γεμίζει και λειαίνει το περίγραμμα των χειλιών για αποτελέσματα μακράς διαρκείας. Η σύνθεση “Colour Reviver” ενισχύει το φυσικό χρώμα του περιγράμματος των χειλιών, ενώ η τεχνολογία “Collagen Activ” βοηθάει να λειάνει, να περιγράψει και να γεμίσει τα χείλη. Η απίστευτα απαλή λοξότμητη άκρη του επιτρέπει την απόλυτα ακριβή, εφαρμογή. Με την επίπεδη πλευρά της άκρης, το liner μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να αυξήσει την αντοχή του κραγιόν ή του gloss.

DIOR ADDICT LIP GLOW LINER : 001 UNIVERSAL PINK

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS