BEAUTYMAKE UPΗ Gigi Hadid μας δείχνει ένα beauty trick για πιο εντυπωσιακά χείλη

Η Gigi Hadid μας δείχνει ένα beauty trick για πιο εντυπωσιακά χείλη

Σαρκώδη χείλη που δείχνουν φυσικά όμορφα

Στο μακιγιάζ πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται σαρκώδη αλλά το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό. Αυτό μπορούμε εύκολα να το πετύχουμε με ένα μολύβι για χείλη, ένα κραγιόν, ένα lip gloss.Επίσης ένα καλό lip balm μπορεί να σας χαρίσει έντονο αποτέλεσμα χωρίς κάποια επέμβαση.

Σημαντικό είναι να μάθουμε κάποιες beauty τεχνικές ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή έντονα και σαρκώδη χέιλη και αυτό μπορεί να γίνει με απλά βήματα.

Η Gigi Hadid, όπως είναι γνωστό, απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και μέσα από ένα Instagram live μαζί με την makeup artist, Erin Parsons μας έδειξαν το απόλυτο beauty tip για ζουμερά χείλη.

Η διαδικασία που έκανε είναι η εξής: Αρχικά χρησιμοποίησε ένα lip balm για να ενυδατώσει τα χείλη, στη συνέχεια τόνισε τη φυσική γραμμή των χειλιών με ένα nude μολύβι, κλείνοντας το στόμα προκειμένου να κάνει blending και να δημιουργηθεί το εφέ των juicy χειλιών. Τέλος, με ένα μολύβι χειλιών σε σκούρο χρώμα τονίζει τη φυσική γραμμή από την εξωτερική γωνία μέχρι περίπου τη μέση του κάτω χείλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS