BEAUTYMAKE UPΗ Kaia Gerber είναι η νέα μούσα του YSL Beaute

Η Kaia Gerber είναι η νέα μούσα του YSL Beaute

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Η Kaia Gerber, η κόρη του supermodel, που το άστρο της έλαμψε τη δεκαετία του ’90, Cindy Crawford, είναι από τα πλέον hot όνομα του modeling αυτή τη στιγμή. Έχει περπατήσει στα μεγαλύτερα fashion shows της κάθε σεζόν, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για λογαριασμό των πιο διάσημων brands (όπως Chanel, Alexander Wang, Calvin Klein, Marc Jacobs, Versace και Miu Miu), έχει σχεδιάσει την δική της capsule συλλογή μαζί με τον κορυφαίο Karl Lagerfeld, η δεσποινίς Gerber από ό,τι φαίνεται εκτός από την ομορφιά της μητέρα της στο DNA υπάρχει και το supermodel status της. Και δεν έφταναν όλα αυτά, μια νέα είδηση όσον αφορά στον κόσμο της ομορφιάς ήρθε να εμπλουτίσει το ήδη πλούσιο βιογραφικό της στα 17 της μόλις χρόνια: Η Kaia Gerber είναι το νέο πρόσωπο των καλλυντικών του YSL.

«Το να είσαι το νέο πρόσωπο του YSL Beauté είναι μία ευκαιρία να γράψεις μια καινούργια ιστορία γεμάτη κέφι, χρώμα και μακιγιάζ. Αγαπώ το DNA του brand που είναι τόσο ανατρεπτικό αλλά και τόσο πολυτελές και cool! Πιστεύω ότι σήμερα, ότι κάνεις πρέπει να μετράται με κάποιο βαθμό ευθύνης. Αν υπάρχουν άνθρωποι που με βλέπουν σαν πρότυπο, ελπίζω πραγματικά να μπορέσω να δημιουργήσω θετικές εικόνες και να περάσω μηνύματα που θα τους εμπνεύσουν να αισθανθούν αυτοπεποίθηση για το πως δείχνουν, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και γενικά να είναι ευγενικοί μεταξύ τους» δήλωσε η ίδια ενθουσιασμένη.
Η συνεργασία της εγκαινιάζεται με μια καμπάνια τον Ιανουάριο του 2019 από τον γνωστό φωτογράφο David Sims, όπου θα είναι το πρόσωπο του Rouge Volupté Shine, του θρυλικού ενυδατικού κραγιόν του οίκου και επιπλέον θα είναι η μούσα για το εμβληματικό στυλό λάμψης Touche Éclat και τη Mascara Volume Effet Faux Cils.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS