BEAUTYMAKE UPΗ νέα τάση στο smokey eyes ονομάζεται Stamp

Η νέα τάση στο smokey eyes ονομάζεται Stamp

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο No1 κανόνας για ένα άψογο smoky eye look είναι το σωστό blending. Να όμως που ο celebrity makeup artist Hung Vanngo έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα παρουσιάζοντας μια πιο μοντέρνα και graphic εκδοχή του πολυαγαπημένου αυτού μακιγιάζ ματιών με πιο «σκληρές» άκρες που αγγίζουν σχεδόν το φρύδι.

 

 

Το stamp eyeshadow trend όπως ονομάζεται, καθώς μοιάζει λες και η σκιά έχει τοποθετηθεί στο μάτι με κάποιου είδους σφραγίδα, συνδυάζει το smoky εφέ με το cat eye look. Αντί δηλαδή να γίνεται μια ομαλή μετάβαση από τη σκιά στο δέρμα κάτω από το φρύδι, το χρώμα «τραβιέται» διαγώνια προς τους κροτάφους και διακρίνεται ξεκάθαρα το τελείωμά του… και αυτό το «εσκεμμένο λάθος» απογειώνει το αποτέλεσμα.

Για να υιοθετήσετε κι εσείς αυτή τη νέα smoky eye πρόταση, επικεντρώστε τη σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία και στην κόγχη του ματιού και μετά χρησιμοποιήστε μια πιο glittery ή shimmery σκιά για το κινητό βλέφαρο. Ολοκληρώστε το bold look σας με έντονο highlighter στα κόκαλα των ζυγωματικών, ένα κοραλί ρουζ και ένα nude κραγιόν και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε στην έξοδό σας.

Επιμέλεια: Κούλα Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS