BEAUTYMAKE UPLa Vie Est Belle: Το άρωμα της ευτυχίας

La Vie Est Belle: Το άρωμα της ευτυχίας

Έχοντας κερδίσει το θρυλικό του status από την πρώτη στιγμή του λανσαρίσματός του το 2012 και μετά, το La vie est belle επαναπροσδιορίζεται συνεχώς με λάμψη, χαρά και ειλικρίνεια. Σε αυτή την αναζήτηση της ευτυχίας η Lancôme δημιουργεί μια νέα οσφρητική ερμηνεία του αρώματος με το: La vie est belle l’Eau de Toilette Florale.

Αυτή η ολοκαίνουργια δήλωση, διαθέτει μια αποκλειστική νέα ερμηνεία. Ενώ τα βασικά στοιχεία του αρώματος μοιάζουν με την πρωτότυπη υπογραφή του Eau de Parfum, οι λεπτομέρειες της σύνθεσης έχουν εξ ολοκλήρου αναθεωρηθεί. Λουλουδάτο, ωστόσο κρυστάλλινο και φρουτώδες, καλωσορίζει ένα νέο, σπάνιο και πολύτιμο άνθος στο μπουκέτο των εξευγενισμένων οσφρητικών απολαύσεων: Οσμανθός, το άνθος της σοφίας.

ΟΣΜΑΝΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Φύεται στην Ασία και σύμφωνα με την ανατολίτικη παράδοση, ο Οσμανθός ενσαρκώνει την αυτογνωσία, υπερασπίζεται την ελευθερία των ανθρώπων να εκφράζουν την προσωπική άποψή τους για τον κόσμο και να ενεργούν σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες. Ένα από τα στοιχεία της ευτυχίας το οποίο δημιουργείς μόνο σου, δεν το κυνηγάς. Αυτογνωσία στην επιδίωξη της προσωπικής ικανοποίησης. Μια πρόσκληση για ειρήνη, ηρεμία και απόλυτη χαρά, η νέα λουλουδάτη ερμηνεία του La vie est belle είναι η οσφρητική έκφραση αυτής της συμβολικής σφαίρας: ένα άνθος τόσο γοητευτικό όσο και άγνωστο, στην τελευταία εκδοχή του La vie est belle Florale. Ο Όσμανθoς: ένα εμβληματικό λουλούδι, που εκπροσωπεί ένα τρόπο ζωής βασισμένο στην αυτοπεποίθηση και στην αειφόρο ευτυχία.

Η ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Δύο κορυφαίοι αρωματοποιοί χρησιμοποίησαν ευγενής φυσικές πρώτες ύλες για να διακοσμήσουν τη δύναμη του La vie est belle με την χαλαρωτική αλλά ταυτόχρονα δυναμική διάσταση του l’Eau de Toilette Florale: Η Anne Flipo και ο Dominique Ropion (IFF).

Στην καρδιά αυτού του Musky Floral Floriental αρώματος, ο Absolute Όσμανθος εκφράζει την απόλυτη χαρά. Η πεμπτουσία του άνθους της σοφίας, ο Όσμανθος συνδυάζει την απολαυστική, παιδική, βελούδινη απαλότητα του βερίκοκου, με την θηλυκή αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση χάρη στις νότες δέρματος.

Το La vie est belle Eau de Toilette Florale συνδυάζει τον Οσμανθό με νότες τριαντάφυλλου από τα φρέσκα, γεμάτα σταγόνες πρωινής δροσιάς πέταλα του άνθους. Η σύνθεση εμπλουτίζεται με συμφωνίες φύλλων βιολέτας, απόλυτα καθαρά και πράσινα ανακατεμένα με το παραδοσιακό μπουκέτο λουλουδιών που αποτελείται από συμφωνίες μιμόζας και φρέζιας. Ενώ η νότα Ίριδας Pallida διατηρείται, τόσο πολύτιμη και ιδιαίτερη, αισθησιακή και πουδρένια όσο ποτέ. Η καρδιά από Πατσουλί παρουσιάζεται πολύ απαλή. Η σύνθεση εκφράζεται μέσα από πιο ήσυχες, απαλές νότες που παίζουν σε εξαίσιους ρυθμούς μόσχου – ξύλου – κεχριμπαριού.

Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ

Διάφανο, το κρυστάλλινο μπουκάλι αποκαλύπτει ένα ελιξίριο στο χρώμα του απαλού ροζ, ενώ τα φτερά της ελευθερίας διακοσμούνται με ένα εκλεπτυσμένο λευκό λουλούδι, προσεκτικά ραμμένο στο λαιμό του μπουκαλιού. Μια σειρά από στοιχεία λουλουδιών που μαρτυρούν το χαρακτήρα του αρώματος.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Κάθε λουλούδι, χαρίζει μία μοναδική ερμηνεία σε κάθε πτυχή της ευτυχίας. Ενώ το L’Eau de Toilette Florale αποτίνει φόρο τιμής στον Όσμανθο, οι προηγούμενες εκδοχές του αρώματος αποθέωναν την Ίριδα, την Τουμπερόζα και τη Μανόλια. Κάθε άρωμα είναι μια ακαταμάχητη πρόσκληση για να ξαναανακαλύψετε την προσωπική ευτυχία που πρεσβεύει το La vie est belle.

Ίριδα…
L’Eau de Parfum. Σε αυτό το θρυλικό άρωμα, οι νότες του άνθους της ευτυχίας τελειοποιούνται από νότες βανίλιας και πραλίνας.
L’Eau de Parfum Légère. Η σύνθεση του αρώματος σε ταξιδεύει ενώ παράλληλα σε αγκαλιάζει ένα πέπλο λευκού μόσχου.
L’Absolu de Parfum. Η πεμπτουσία της Λαχταριστής Ίριδας, σε εξαιρετική συγκέντρωση.

Τουμπερόζα…
L’Eau de Parfum Intense. Μια ωδή στην πολυτέλεια. Ένα γοητευτικό twist για το λουλούδι της γενναιοδωρίας, χάρη στο φουντούκι και το κακάο.

Μανώλια…
L’Eau de Toilette. Το άνθος της αναγέννησης γίνεται όλο και πιο απολαυστικό, χάρη στο γάλα αμυγδάλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS