BEAUTYMAKE UPΜια βραδιά με την Ελένη Μενεγάκη

Μια βραδιά με την Ελένη Μενεγάκη

Της Φωτεινής Παλληκαρίδου

Σε ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, βρέθηκα μπροστά στην πόρτα της γαλλικής πρεσβείας για την επίσημη press conference της L’Oréal Paris. Το θέμα συζήτησης όλων των beauty editors ήταν η επικείμενη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη και οι ερωτήσεις που θα έκανε η καθεμία μας για τα μυστικά της ομορφιάς της.

Μισή ώρα μετά την καθορισμένη για την έναρξη της διάσκεψης Τύπου, έφτασε στο χώρο της πρεσβείας και η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» στην Ελλάδα. Λαμπερή, ευδιάθετη και ντυμένη με ένα σικάτο μπλε κοστούμι και πανάκριβες κομψές γόβες, έμοιαζε σαν πραγματική σταρ. Απλή και καταδεχτική, μίλησε με όλους και φυσικά δεν παραλείψαμε να μάθουμε τα μυστικά της ομορφιάς της.

Στη διάρκεια της βραδιάς, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε πρώτη προβολή το διαφημιστικό σποτ για τη νέα βαφή μαλλιών της L’Oréal Paris, με κεντρικό πρόσωπο την Ελένη Μενεγάκη, μέσα από μια μίνι ταινία με επίκεντρο την ομορφιά και σε πρώτο πλάνο τη γυναίκα, ως σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης.

https://youtu.be/QvDRAZaIbFQ

Αμέσως μετά, η ίδια περιέγραψε πώς ένιωσε όταν της προτάθηκε αυτή η συνεργασία. «Από μικρή αγαπούσα αυτή την εταιρία. Πάντα ήθελα να συνεργαστώ με τη L’Oréal Paris για το χρώμα των μαλλιών μου, που είναι και το σήμα κατατεθέν μου», δήλωσε και συνέχισε: «Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, είτε είναι καστανή, μελαχρινή, κοκκινομάλλα. Και πρέπει ό,τι χρώμα μαλλιών κι αν έχει, να είναι αυτό που την κάνει ευτυχισμένη!».

Η L’Oréal Paris, λοιπόν, εμπνεύστηκε από το μυθικό ξανθό της Μενεγάκη και δημιούργησε τη νέα απόχρωση για τη βαφή Excellence, το Νο10.21 – κατάξανθο περλέ σαντρέ, από την Ελένη για την Ελένη και όλες εκείνες που στην Ελλάδα και την Κύπρο ήθελαν να έχουν αυτό το χρώμα!

LOREAL

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS