BEAUTYMAKE UPΟ Make Up Artist Βαλεντινο Νικολάου σε μυεί στον κόσμο των...

Ο Make Up Artist Βαλεντινο Νικολάου σε μυεί στον κόσμο των πινέλων του μακιγιάζ

Για να δημιουργήσεις ένα άψογο μακιγιάζ εκτός από foundation, κραγιόν και σκιές χρειάζονται και τα κατάλληλα πινέλα. Ο Make up Artist Βαλεντίνο Νικολάου μας κάνει βασική εκπαίδευση για το πώς να τα εντάξουμε στο μακιγιάζ.

(από αριστερά)

ΠΙΝΕΛΟ ΒΕΝΤΑΛΙΑ

Πολύ χρηστικό εργαλείο αφού απομακρύνει τα υπολείμματα πούδρας ή φον ντε τεν, αναμειγνύει διαφορετικά μεταξύ τους υλικά και με αυτό τοποθετείς τοποθετήσει το ρουζ ή το highlighter στα ζυγωματικά. Χρησιμοποιείται και στην τεχνική του strobing.

 

ΠΙΝΕΛΟ ΠΟΥΔΡΑΣ

Άκρως απαραίτητο για την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος σε compact μορφή. Ιδανικό και για τη διάφανη setting powder που θα χρησιμοποιήσεις να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα με διάρκεια.

ΠΙΝΕΛΟ BLENDING

Θα σε βοηθήσει στην ανάμειξη οποιουδήποτε τύπου σκιάς στα για ένα ολοκληρωμένο και άψογο μακιγιάζ ματιών.

ΠΙΝΕΛΟ ΡΟΥΖ

Χρησιμοποίησέ το για να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου σου με ένα ρουζ, να δουλέψεις με ακρίβεια τα προϊόντα σε compact μορφή στο πρόσωπο, να εφαρμόσεις ένα μπρόνζερ να κάνεις contouring ή φωτοσκιάσεις για πιο καθαρό και δουλεμένο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ!

ΠΙΝΕΛΟ FOUNDATION

Επίλεξέ το για να εφαρμόσεις το foundation σου με ανοδικές κινήσεις (από κάτω προς τα πάνω (δίνοντας έμφαση στην περιοχή του Τ που χρειάζεσαι περισσότερη κάλυψη.

ΠΙΝΕΛΟ CONCEALER

Ειδικά σχεδιασμένο για την εφαρμογή του concealer. Εφάρμοσε concealer σε υγρή, κρεμώδη ή μορφή πούδρας με ακρίβεια.

ΠΙΝΕΛΟ ΒΕΝΤΑΛΙΑ (ΜΙΚΡΟ)

Αυτό το πινέλο σε σχήμα βεντάλιας χρησιμοποιείται για τις τελικές πινελιές στο μακιγιάζ. Βοηθά στην απομάκρυνση του περιττού προϊόντος, όπως κατάλοιπα της σκιάς ματιών κάτω από το μάτι.

ΛΕΠΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣ

Αν και υπάρχουν πολλών ειδών πινέλα για να εφαρμόσεις σωστά τη σκιά, αυτό είναι το πιο δημοφιλές. Με κοντές τρίχες είναι ό,τι χρειάζεσαι για να απλώσεις τη σκιά με ακρίβεια στα βλέφαρά σου.

ΠΙΝΕΛΟ ΧΕΙΛΙΩΝ

Για άψογα χείλη και περίγραμμα! Εφαρμόζεις το κραγιόν ξεκινώντας από το περίγραμμα και μετά γεμίζεις τα χείλη για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

+ Plus

Το σφουγγαράκι είναι ιδανικό για ομοιόμορφη εφαρμογή του foundation και του κονσίλερ και τέλειο για blending ανάμειξη υφών.

 

(tricks to steal)

  1. Τα πινέλα πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Έτσι διατηρούν το σχήμα τους και απομακρύνεται ό,τι περισσεύει από το μακιγιάζ. Χρησιμοποιείσαι υγρό σαπούνι ή σαμπουάν, κάνε μασάζ και ξέπλυνε μέχρι το νερό να είναι καθαρό. Αν τα νιώθεις ξηρά βάλε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο ανάμεσα στις τρίχες πριν τα πλύνεις.
  2. Ποιότητα vs. Ποσότητα

Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη ποικιλία πινέλων για καθημερινή χρήση μόνο τα πινέλα κλειδί: του φον ντε τεν, ρουζ/πούδρας/μπρόνζερ και δυο για σκιά -ένα για εφαρμογή κα ένα για contouring.

  1. Όχι μόνο για compact

Τα κρεμώδη ρουζ εφαρμόζονται με πινέλο για ρουζ όπως ακριβώς αυτά σε μορφή πούδρας για να πετύχεις την τέλεια ανάμειξη. Βάλε μικρή ποσότητα στο χέρι σου «μάζεψέ» την με ένα πινέλο και εφάρμοσε τα μήλα του προσώπου.

  1. Διπλή χρήση

Για ελαχιστοποιήσεις το χρόνο σου αλλά και ένα ακόμη βήμα στο μακιγιάζ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πινέλο για το foundation και για το κονσίλερ. Μην ξεχνάς ότι δεύτερο μπαίνει τελευταίο.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS