BEAUTYMAKE UPΠώς θα κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο σαρκώδη μέσα σε...

Πώς θα κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο σαρκώδη μέσα σε δευτερόλεπτα

Με τις –τουλάχιστον- μισές celebrities να έχουν βάλει έστω και λίγο υαλουρονικό στα χείλη τους για να γίνουν πιο juicy, δεν μας εκπλήσσει που αμέτρητες γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Επειδή όμως τα fillers κοστίζουν πολύ, γίνονται με ενέσεις και το αποτέλεσμα διαρκεί για μήνες (φανταστείτε να μην σας αρέσει τελικά!), εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την makeup τεχνική του lip contouring.

Ναι, το contouring μπορεί να γίνει και στα χείλη μας, ώστε να τα κάνουμε να φαίνονται πιο γεμάτα. Πώς ακριβώς; Αυτά που θα χρειαστείτε είναι δύο κοντινές αποχρώσεις μολύβι χειλιών – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κραγιόν, αλλά το μολύβι θα έχει πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Σχεδιάστε το περίγραμμα και γεμίστε όλη την επιφάνεια των χειλιών με την ανοιχτή απόχρωση του μολυβιού. Στη συνέχεια, απλώστε το πιο σκούρο στις εξωτερικές γωνίες, αναμειγνύοντας το χρώμα στο πιο ανοιχτό με το δάχτυλο σας ή ένα πινελάκι. Αν θέλετε ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις που έχουν μεγαλύτερη αντίθεση μεταξύ τους ή προσθέστε περισσότερο από το ανοιχτό χρώμα στο κέντρο των χειλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS