BEAUTYMAKE UPΤο μαγικό στυλό ομορφιάς για λάμψη στο βλέμμα

Το μαγικό στυλό ομορφιάς για λάμψη στο βλέμμα

Το θρυλικό Touche Eclat πρωτοπαρουσιάστηκε το 1992 ως ένα χρυσό στυλό, που περιείχε μια μαγική σύνθεση και είχε τη δυνατότητα να φωτίζει και να αναδεικνύει την επιδερμίδα με ελάχιστες κινήσεις. Αποτέλεσε ορόσημο για το μακιγιάζ και παρέμεινε έκτοτε ένα από τα αγαπημένα εργαλεία των makeup artist. Το Touche Eclat Radiant Touch χρησιμοποιείται, για να φωτίζει το πρόσωπο, να διαμορφώνει τα χαρακτηριστικά, να προσθέτει λάμψη και να εξασθενεί τις σκιές και τα σημάδια κούρασης.

Σήμερα, ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην οικογένεια Touche Eclat, παρουσιάζοντας συναρπαστικά νέα προϊόντα, όπως το Touche Eclat High Cover, ένα λαμπερό κονσίλερ που προσφέρει επιπλέον κάλυψη στην επιδερμίδα.

Το νέο ίνδαλμα αποκτά νέα συσκευασία. Τα θρυλικά κλικ του «στυλό» εγγυώνται εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χάρη στη ρευστή και μοναδικά απαλή υφή του. Το γνωστό χρυσό στυλό έχει αποκτήσει μία χαρακτηριστική μαύρη λωρίδα που διακρίνει το Touch Eclat High Cover από το αρχικό.

Χρησιμοποιείται για την κάλυψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, βάζοντας λίγο προϊόν στην περιοχή και απλώνοντάς το με το πινέλο ή τα δάχτυλα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στα βλέφαρα ως βάση για το μακιγιάζ. Προσφέροντας ομοιόμορφη όψη, είναι η τέλεια λύση για κάθε ατέλεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS