CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Η Ελλάδα πήρε το "χρυσό" εισιτήριο για τον τελικό! Αυτές...

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πήρε το “χρυσό” εισιτήριο για τον τελικό! Αυτές οι χώρες προκρίθηκαν

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το τραγούδι «ZARI» στον Β΄ημιτελικό της Eurovision 2024 που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, μαζί με άλλες 9 χώρες που προκρίθηκαν.  

Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν είναι:  Λετονία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Ελλάδα, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία, Αρμενία

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στην τρίτη θέση και ξεσήκωσε του Euro fans και το Malmo Arena! Το «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Μαρίνα Σάττι-Eurovision: Η απάντησή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε  μετά τη δεύτερη πρόβα "Μην αγχώνεστε" - InStyleΔείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι:

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του τελικού είναι η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Hovig από το ΡΙΚ. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου με την Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα και την Σίλια Καψή για την Κύπρο να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον Β’ ημιτελικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS