CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Τα φαβορί, τα στοιχήματα και η θέση της Κύπρου λίγο...

Eurovision 2024: Τα φαβορί, τα στοιχήματα και η θέση της Κύπρου λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό

Σε ποια θέση φιγουράρει η Κύπρος;

Η «καρδιά» της Ευρωπαϊκής μουσικής φέτος χτυπά στο Μάλμε της Σουηδίας όπου διεξάγεται ο 68ος Διαγωνισμός της Eurovision με τα βλέμματα όλα απόψε να είναι στραμμένα στον Α’ Ημιτελικό.Σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ θα δούμε απόψε στις 22:00 15 χώρες να διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Ραντεβού απόψε στον Α’ ημιτελικό με την Κύπρο και την Silia Kapsis

Μεταξύ αυτών και η Κύπρος με την Silia Kapsis, πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή και να ξεσηκώσει τους Euro fans με το τραγούδι «Liar» και μεγάλο της στόχο να προκριθεί στον τελικό.15 καλλιτέχνες θα ανέβουν στην λαμπερή σκηνή του Μάλμε, διεκδικώντας θέση στον μεγάλο τελικό.

Τι λένε τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον Α’ Ημιτελικό;

Tα μεγάλα φαβορί είναι η Κροατία και η Ουκρανία η οποία όπως δείχνουν τα στοιχήματα μάλλον θα παλέψουν μεταξύ τους για τη νίκη στον αποψινό Α’ Ημιτελικό. Λιθουανία και Ιρλανδία φιουγράρουν επίσης στα φαβορί για πρόκριση, ενώ ακολουθούν στη «ζώνη ασφαλείας» η Φινλανδία, το Λουξεμβούργο και η Πορτογαλία (5η, 6η και 7η θέση αντίστοιχα).

Η Κύπρος με τη Silia Capsis έχει υποχωρήσει στην 8η θέση για την πρόκριση. Tην 10άδα συμπληρώνουν η Πολωνία και η Σερβία, ενώ μεγάλη μάχη για ένα χρυσό εισιτήριο φαίνεται πως θα δώσουν Αυστραλία και Σλοβενία.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι διαγωνίζονται στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9/5.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS