CELEBRITIESMUSICΗ Ariana Grande αποκαλύπτει το εξώφυλλο του «Sweetener»

Η Ariana Grande αποκαλύπτει το εξώφυλλο του «Sweetener»

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε από την Ariana Grande το εξώφυλλο του «Sweetener».

Η Ariana Grande μόλις αποκάλυψε το εξώφυλλο του τέταρτου προσωπικού άλμπουμ της, του πολυαναμενόμενου «Sweetener» που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του επόμενου Αυγούστου.

Για την αποκάλυψη του εξωφύλλου δημιουργήθηκε ένας καινούριος λογαριασμός στο Instagram με το όνομα χρήστη «Sweetener», όπου δημοσιεύτηκαν ένα προς ένα τα τμήματα από το εικαστικό, δημιουργώντας όλα μαζί σαν παζλ την ολοκληρωμένη εικόνα.

Όπως και στο εξώφυλλο για το single του «No Tears Left To Cry», η φωτογραφία της Ariana Grande είναι γυρισμένη κατά 180 μοίρες.

Το «Sweetener» έρχεται δύο χρόνια μετά το πλατινένιο «Dangerous Woman», το οποίο ήταν υποψήφιο για το βραβείο Grammy του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ».

Από την Τετάρτη 20 Ιουνίου, το «No Tears Left To Cry» δε θα είναι ο μόνος προάγγελος του «Sweetener» που θα έχουμε γνωρίσει. Αύριο κυκλοφορεί η νέα συνεργασία της Ariana Grande με τη Nicki Minaj, σε ένα τραγούδι που έχει τον τίτλο «The Light Is Coming».

Συγχρόνως θα ξεκινήσει η προ-παραγγελία άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Την προηγούμενη Πέμπτη (12/06), η 25χρονη τραγουδίστρια και η 35χρονη ράπερ μοιράστηκαν το «Bed», ένα τραγούδι που προορίζεται για το επερχόμενο άλμπουμ «Queen» της Minaj.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά έως τώρα, στα τραγούδια του «Sweetener» πρόκειται να συμμετάσχουν επίσης η Missy Elliott και ο Pharrell Williams.

Κατά τα λεγόμενά της Ariana Grande, στις 20 Ιουλίου υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει το τρίτο κατά σειρά single από το δίσκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS