CELEBRITIESMUSICΟ Mad Clip μοιράζεται τις «Προσευχές» του

Ο Mad Clip μοιράζεται τις «Προσευχές» του

Καινούργιο κυκλοφορία από τον Mad Clip.

Ο Mad Clip κυκλοφορεί το νέο single και video clip «Προσευχές».

Μία από τις πολλές λέξεις που τον χαρακτηρίζουν είναι «πολυταξιδευμένος». Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, σε ηλικία 13 ετών ήρθε στην Αθήνα και όταν έγινε 22 ετών έφυγε για την Κύπρο. Πλέον έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας συλλέξει εμπειρίες από διαφορετικές κουλτούρες, ο Mad Clip έχει αφήσει ένα απόλυτα προσωπικό αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία της rap, στην οποία κατέχει ηγετική θέση.

Διαθέτει στο ενεργητικό του hit singles όπως τα «Dealer» (11 εκατ. προβολές), «Συνθήκες» (10 εκατ. προβολές), «Μεγιστάνας» (7 εκατ. προβολές), «Κίνητρο» (5,7 εκατ. προβολές) και άλλα τραγούδια που έγιναν trend.

Ο Mad Clip συμμετείχε πρόσφατα με τον Ypo και τον iLLEOo στην απόλυτη επιτυχία «Mama?» του Sin Boy, η οποία οποία ταρακούνησε την Ελλάδα. Το τραγούδι αγγίζει τις 25 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 20 ημέρες κυκλοφορίας και παραμένει για 11η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του Ελληνικού Digital Singles Chart της IFPI.

Το νέο single του ράπερ ονομάζεται «Προσευχές».

Το video clip που δίνει εικόνα στο τραγούδι, σε σκηνοθεσία Mosquito, εκτινάχθηκε αμέσως στην κορυφή των τάσεων στο ελληνικό YouTube και έχει συγκεντρώσει 400.000 προβολές μέσα σε μόλις δύο ημέρες από την κυκλοφορία του.

Οι «Προσευχές» του Mad Clip κυκλοφορούν από την Capital Music και την Panik Records.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS