CELEBRITIESMUSICΠολλά "Λεφτά" στο νέο video clip της Jennifer Lopez

Πολλά “Λεφτά” στο νέο video clip της Jennifer Lopez

Το video clip για το «Dinero» της Jennifer Lopez με τον DJ Khaled και την Cardi B αποτυπώνει ανάγλυφα το άκρων άωτον του πλούτου. Η απαστράπτουσα Jennifer Lopez οπτικοποιεί τη συνεργασία της με τον μοναδικό DJ Khaled και την περιζήτητη Cardi B στο «Dinero» με ένα απίθανο video clip που τα έχει όλα.

Σε σκηνοθεσία του έμπειρου Joseph Kahn, το μουσικό βίντεο για την εκρηκτική αυτή συνεργασία κάνει ακόμα και τις «Real Housewives» να μοιάζουν με τις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση».

Η JLo δεν είναι μία απλή γυναίκα. Όπως βλέπουμε στις οθόνες μας μπορεί να κάνει τα πάντα, από το να κάψει τα χρήματα της, να παίξει bowling με μία διαμαντένια μπάλα, μέχρι να βγάλει βόλτα τη στρουθοκάμηλο της. Ωστόσο μπορεί να κάνει και καθημερινά, απλά και συνηθισμένα πράγματα, όπως να χορέψει ή να κάνει μπάρμπεκιου, αλλά σίγουρα θα το κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη.

Το λαμπερό video clip του «Dinero», που είναι ωστόσο γυρισμένο με ασπρόμαυρη αισθητική, κινείται με μαεστρία επάνω στη διαχωριστική γραμμή της ειρωνείας με την υπερβολή.

Ως κοινωνία πάντα μας συναρπάζει μία πολυτελής ζωή.

Το μουσικό βίντεο οπτικοποιεί το «Dinero» δεν αρκείται σε μία έξαλλη επίδειξη πλούτου και σε αλόγιστες δαπάνες, αλλά αποτυπώνει με έναν ανάγλυφο τρόπο τις ακρότητες στις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς προκειμένου να νιώσει ικανοποιημένος με τη χρηματική περιουσία του, όπως και την απομόνωση που μπορεί να προκαλέσει ο τυφλός πόθος για πλούτο και δόξα.

Ο τίτλος του «Dinero» στα ισπανικά σημαίνει «Λεφτά» και το video clip του είναι πράγματι όλα τα λεφτά.

Το «Dinero» είναι ακόμα ένα δείγμα από το όγδοο άλμπουμ της Jennifer Lopez και δεύτερο ισπανόφωνο, που θα τιτλοφορηθεί «Por Primera Vez» και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Στο πλαίσιο του δίσκου, έχουμε γνωρίσει το «Ni Tú Ni Yo» με τη συνδρομή των Κουβανών Gente de Zona, το «Amor, Amor, Amor» με τη συμμετοχή του Πορτορικανού Wisin και πρόσφατα το «El Anillo».

Πηγή: Hit-channel.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS