CELEBRITIESSHOWBIZ10 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για την Ιωάννα Μαλέσκου

10 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου είναι γεγονός αφού την προηγούμενη Κυριακή έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του Open «Tv Queen», το οποίο παρουσιάζει. Το σόου στην Κύπρο προβάλλει το Omega. Με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική πρόκληση, ας μάθουμε/θυμηθούμε πληροφορίες για την πορεία της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

1.Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε είσοδο στο πλατό ντυμένη στα λευκά και αφού εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο οι 17 επίδοξες παρουσιάστριες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, εξομολογήθηκε: «Παίρνω μία ανάσα. Βλέπετε έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό». Η Ιωάννα επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από αρκετό διάστημα αποχής, αφού απουσιάζει από τότε που έγινε μητέρα. Όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στα Social Media, απολαμβάνει στο φουλ τον νέο της ρόλο και η μικρή της είναι πια η πρωταγωνίστρια σε κάθε της στιγμή.

2.Η Ιωάννα Μαλέσκου συζητήθηκε πολύ και από την πρώτη στιγμή τράβηξε όλα τα βλέμματα. Παρόλο που ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ξαφνικά βρέθηκε εκτός τηλεόρασης αφού ο ΣΚΑΪ μετά από δύο τηλεοπτικές σεζόν δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της.

3.Η Ιωάννα γεννήθηκε στην Πρέβεζα, στη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου του 1989, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

4.Έχοντας πατέρα νομικό η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε στόχο ζωής να γίνει δικηγόρος. Ωστόσο, δίνοντας πανελλήνιες δεν κατάφερε να περάσει στη Νομική και αντ’ αυτού πέρασε στην Παιδαγωγική Σχολή Θεσσαλονίκης, από την οποία και αποφοίτησε. Λίγο αφού πήρε το πτυχίο της, ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη προκειμένου να δουλέψει σε σχολείο ενός δυσπρόσιτου χωριού. Η ίδια βίωσε πολύ άσχημες καταστάσεις αφού έφτασε στο σημείο να φοβάται λόγω του ότι κάποιος την παρακολουθούσε συστηματικά.

5.Κάποια στιγμή τα πράγματα για εκείνη άρχισαν να αλλάζουν τροπή, αφού το 2013 δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Κρήτη» όπου και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη.

6.Η τηλεόραση δεν άργησε να έρθει στη ζωή της, όταν της έγιναν προτάσεις και από το 2015 ξεκίνησε να παρουσιάζει τις δικές της εκπομπές σε τοπικά κανάλια της Κρήτης.

7.Ώσπου ήρθε στη ζωή της η εκπομπή «Love it» στον ΣΚΑΪ. Στις 31 Αυγούστου του 2020 έκανε πρεμιέρα. Μετά από 2 σεζόν στις 15 Ιουλίου του 2022 η ίδια αποχαιρέτησε το κοινό της και ρίχτηκε οριστική αυλαία στην εκπομπή της.

8.Για ένα διάστημα και συγκεκριμένα για ενάμιση χρόνο, η Ιωάννα επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της. Ο λόγος βέβαια δεν ήταν μόνο αυτός. Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει πως θα επανέλθει στα τηλεοπτικά πλατό μόνο για να κάνει κάτι που την εκφράζει. Σε αυτό το διάστημα παντρεύτηκε και απέκτησε το πρώτο της παιδάκι.

9.Μετά από πολλές συναντήσεις με διάφορους παράγοντες καναλιών, «κλείδωσε» ως η παρουσιάστρια του Tv Queen, κάτι που όπως δηλώνει η ίδια, την ενθουσιάζει!

10.Όσο για την προσωπική της ευτυχία, η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της μίλησε για την καθημερινότητα με την κόρη της και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά: «Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα με πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες.

Περιοδικό TV Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS