CELEBRITIESSHOWBIZΑγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια ποζάρει με τα δύο μικρά της παιδιά (φωτογραφίες)

Αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια ποζάρει με τα δύο μικρά της παιδιά (φωτογραφίες)

Η αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι. Η Κατερίνα Αγαπητού αφιερώνεται στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία.

Όσον αφορά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μετά από δώδεκα συναπτά χρόνια που βρισκόταν στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού TVOne,  σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Κατερίνα Αγαπητού είπε ότι ήταν ένας κύκλος που έκλεισε όμορφα καθώς πλέον προτεραιότητά της είναι η οικογένεια και τα παιδιά της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «καλημέρα» στο πρώτο της παιδί είπε στα τρία του χρόνια καθώς η επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της επέτρεψαν να απολαύσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Κάτι βέβαια που αποφάσισε ότι θα ζήσει με το δεύτερο παιδί της, τη μικρή κορούλα της που έχει στην αγκαλιά της εδώ και μερικούς μήνες.

Ανέφερε επίσης ότι συζητά κάποιες προτάσεις για επιστροφή στην τηλεόραση, αλλά αυτό θα γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ώστε να μπορεί να χαρεί και την οικογένειά της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Αγαπητού: Γιατί έφυγε από την τηλεόραση και πώς έχασε τα κιλά τηςεγκυμοσύνης

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS