CELEBRITIESSHOWBIZΑγγελική Δαλιάνη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έφτασε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αγγελική Δαλιάνη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έφτασε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αγγελική Δαλιάνη καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Μάνο Παπαγιάννη, που θα είναι αγοράκι και, σε συνέντευξή της, μιλά για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη.

«Νιώθω πολύ όμορφα! Είναι ένα συναίσθημα το οποίο είχα ζήσει και στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά δεν παύει να μου δίνει χαρά και ευτυχία. Είμαι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και ανυπομονώ να μεγαλώσει η οικογένειά μου», λέει, στο περιοδικό Weekend, η ηθοποιός.

Παράλληλα, επισημαίνει πως συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο καθώς έχει μία πολύ καλή εγκυμοσύνη που της επιτρέπει να εξακολουθεί να εργάζεται, όπως συμβαίνει και με άλλες εγκυμονούσες, αλλά και ότι νιώθει σέξι.

«Έχω πάρει δέκα κιλά, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω και να μην αφήνω τα ορμονικά μου να μου κάνουν κομάντο. Κυρίως για λόγους υγείας και για να μην πάρω πολλά κιλά, ώστε να επανέλθει γρήγορα το σώμα μου στη φυσιολογική του κατάσταση. Αγχώνομαι λίγο, αλλά δεν θα βάλω και θηλιά στο λαιμό!», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS