CELEBRITIESSHOWBIZΆγριος καβγάς στους Μαχητές: Κατηγορίες για την κλοπή φαγητού (βίντεο)

Άγριος καβγάς στους Μαχητές: Κατηγορίες για την κλοπή φαγητού (βίντεο)

Μετά από όσα ακούστηκαν χθες από τα χείλη της Ροδάνθης και τους συμπαίκτες της, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ανάμεσα στους Μαχητές. Ο Ηλίας με τη Μελίνα την ώρα που κάθονταν στη φωτιά διαμαρτύρονταν για όσα ακούγονταν εις βάρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χατζίδου on air (βίντεο)

«Το να κάθεσαι να λες πίσω από την πλάτη μου ότι τρώω κρυφά με προσβάλλει», είπε ο Ηλίας στη Ροδάνθη. Στη συνέχεια η Μελίνα μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι κάθε της κίνηση πλέον θεωρείται περίεργη στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Ηλίας εξερράγη για τις κατηγορίες. «Με λέτε κλέφτη πίσω από την πλάτη μου και το λέτε όλοι», είπε αρχικά στη συνέχεια επιτέθηκε στον Κώστα «Τόσο καιρό μου λες όλα καλά… Λοιπόν παιδιά εγώ δεν θέλω να συζητήσω κάτι με κανέναν σας», είπε και έφυγε παίρνοντας το σακίδιό του.

Στη συνέχεια ο Κώστας κάλεσε τον Ηλία στην καλύβα για να διευκρινίσουν όλα όσα ακούγονταν εις βάρος του, αλλά και εις βάρος της Μελίνας.

Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα με τους περισσότερους παίκτες να μιλάνε πως οι δύο παίκτες φεύγουν από τους υπόλοιπους και κινούνται περίεργα.

«Είμαστε έξι, λέμε ψέματα;», είπε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι με τη Μελίνα να υπερασπίζεται τη θέση της και να αρνείται πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS