CELEBRITIESSHOWBIZΑλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αισιόδοξη παρά την ακύρωση του γάμου της

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αισιόδοξη παρά την ακύρωση του γάμου της

Της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου

Πολλές φορές η πραγματικότητα είναι σκληρή και μπορεί να διαψεύσει τα όνειρά μας. Αυτό φαίνεται πως συνέβη στη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η οποία ακύρωσε το γάμο της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το ζευγάρι, του οποίου το πρώτο κοινό ενσταντανέ δημοσιεύτηκε από τις πρώτες τους διακοπές πέρυσι στην Πάτμο, έδωσε τέλος στη σχέση του στο ίδιο ακριβώς νησί, μόλις πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Hello!, η Αλεξάνδρα και ο Αλέξανδρος ξεκίνησαν φέτος τις διακοπές τους από την Πάτμο, αγαπημένο προορισμό της δημοσιογράφου, με σκοπό στη συνέχεια να μεταβούν στην Κω. Προέκυψε όμως μεταξύ τους μια σοβαρή διένεξη και η Αλεξάνδρα ζήτησε από τον ηθοποιό να φύγει από το νησί, όπως και έγινε. Μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα και η ίδια, προκειμένου να ακυρώσει τις προετοιμασίες του γάμου τους, όπως την αποστολή προσκλητηρίων, που βρίσκονταν στο ζενίθ, αφού οι δυο τους είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 23 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειώσουμε, πως όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού. Ακόμη και το νυφικό της Αλεξάνδρας που έφερε την υπογραφή Vrettos Vrettakos.

Παράλληλα, έπρεπε να επανέλθει και στα επαγγελματικά της καθήκοντα, στο δελτίο του Alpha. Γιατί μπορεί τα σύννεφα να πύκνωσαν στην προσωπική της ζωή, στα επαγγελματικά όμως το μέλλον προβλέπεται φωτεινό για εκείνη, αφού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται και στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, τα σαββατοκύριακα στον Alpha. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προβλέπεται επανένωση του ζευγαριού και ότι η Αλεξάνδρα υποστηρίζει πλήρως τις αποφάσεις που παίρνει καθώς πηγάζουν μέσα από σοβαρή και ώριμη σκέψη. Αυτή τη στιγμή βασίζεται στην παρέα των καλών της φίλων, οι οποίοι τη στηρίζουν αυτήν την περίοδο, και μόνο αισιοδοξία μπορεί να αισθάνεται για το μέλλον και την τηλεοπτική σεζόν που είναι προ των πυλών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS