CELEBRITIESSHOWBIZΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της άρχισε με... αποκαλύψεις!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της άρχισε με… αποκαλύψεις!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαµε από τη συµµετοχή της στο «My Style Rocks», και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, ετοιµάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο, 7 Ιουλίου, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Με την αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους να έχει ήδη αρχίσει, η Αλεξάνδρα αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο της για να μιλήσει στη Realnews, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του γάμου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το My Style Rocks είχε τα γενέθλιά της – H πριγκιπική τούρτα της

Όπως είπε,  θα φορέσει όχι ένα, αλλά δύο νυφικά: «Επειδή µου ταιριάζουν και το ροµαντικό ύφος αλλά και το σέξι, θα φορέσω δύο νυφικά! Το πρώτο που θα φορέσω στην εκκλησία θα είναι περισσότερο πριγκιπικό και ροµαντικό, ενώ στη δεξίωση θα φορέσω κάτι πιο σέξι που θα αναδεικνύει το σώµα µου. Και τα δύο είναι αρκετά… υπερπαραγωγή δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάς έδειξε για πρώτη φορά το νυφικό της! (εικόνες)

Όσο για τον στολισµό και τη διακόσµηση, θα κινηθούν σε µοντέρνο στιλ: «Στον χώρο, στις µποµπονιέρες και σε διάφορα σηµεία θα επικρατεί το πλέξιγκλας».

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο κτήµα «Le Chevalier», ενώ αµέσως µετά θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.

«Για τη δεξίωση ετοιµάζουµε µια έκπληξη στους καλεσµένους µε ένα µοναδικό live από τραγουδιστή πρώτης γραµµής!», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα.

Κουµπάροι του ζευγαριού θα είναι ο παιδικός φίλος της Αλεξάνδρας από την Τρίπολη, Ηλίας Παπαδηµητρίου, ο συµφοιτητής του Αριστοµένη, Νίκος Τροµπούκης, η οδοντίατρος Ελενα Μακροπούλου, o καλός φίλος τους Θοδωρής Τσεβάς και η σχεδιάστρια µόδας Αννα Βενέτη.

Το ζευγάρι θα αναβάλει για λίγο το ταξίδι του µέλιτος, αφού µετά τον γάµο υπάρχουν ανειληµµένες υποχρεώσεις. «Ταξίδι του µέλιτος προγραµµατίζουµε να πάµε τον Σεπτέµβριο σε κάποιον εξωτικό προορισµό. Πολύ πιθανό στις Μαλδίβες», λέει η Αλεξάνδρα και καταλήγει: «Τον Αύγουστο θα κάνουµε ολιγοήµερες διακοπές σε ελληνικά νησιά».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη δούλευε στην υποδοχή γνωστού νυχτερινού κέντρου στο Κολωνάκι. Η πρόταση γάµου, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, έγινε σε πολύ ροµαντική ατµόσφαιρα, στο κάστρο της Μονεµβασιάς, όπου βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS