CELEBRITIESSHOWBIZΑνδρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει γιατί δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Αποστόλη Τότσικα

Ανδρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει γιατί δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Αποστόλη Τότσικα

Ο Ανδρέας Γεωργίου μπήκε δυναμικά στη νέα τηλεοπτική σεζόν, με νέες σειρές στις οποίες συμμετέχουν κάποιοι από τους ηθοποιούς με τους οποίους ο παραγωγός είχε συνεργαστεί και στο «Μπρούσκο».

Για παράδειγμα, στο Κόκκινο Νυφικό που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Alpha μέσα σε λίγες μέρες, θα πρωταγωνιστεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ κάποια άλλα ονόματα που συνεχίζουν τη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι οι Ελένη Βαίτσου και Εβελίνα Παπούλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Γεωργίου – Αποστόλης Τότσικας: Δημοσιεύματα στην Ελλάδα κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις τους

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Ανδρέας κλήθηκε να απαντήσει γιατί στο νέο αυτό βήμα του δεν συμμετέχει ο Αποστόλης Τότσικας, με τον οποίο, φημολογείται πως είχαν έρθει σε ρήξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η απάντηση του Αποστόλη Τότσικα για τον Ανδρέα Γεωργίου και τις φήμες που τους ήθελαν στα «μαχαίρια»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε:

Με πολλούς από τους ηθοποιούς του Μπρούσκο συνεργάζεστε στις δύο νέες σειρές του Alpha.

Υπήρχαν ρόλοι που ταίριαζαν γάντι και αφού είχα και την τέλεια συνεργασία και ενεργειακά και επαγγελματικά, γιατί να μην τους έχω; Χαίρομαι που δουλεύουμε ξανά μαζί.

Με τον Αποστόλη Τότσικα τι συνέβη; Γράφτηκε ότι τσακωθήκατε, γι’ αυτό δεν του έκανες πρόταση να ξανασυνεργαστείτε.

Δεν του έκανα πρόταση, γιατί ο Αποστόλης ήταν πρωταγωνιστής στο Μπρούκο, όπως κι εγώ. Με τη λογική που σου είπα στην αρχή, ότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ξανά, ένιωθα πως δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε τον Αποστόλη, γιατί καλώς ή κακώς είμαστε η ταμπέλα του Μπρούσκο. Η Ελένη είναι γυναίκα, με άλλο styling, διαφορετικά μαλλιά μεταμορφώνεται. Πάνω σε αυτή τη λογική βασίστηκα. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε ισχύει ότι δεν τον θέλω. Εντάσεις πάνω στη δουλειά πάντα υπάρχουν. Αλλά ούτε με τον Αποστόλη παίξαμε μπουνιές, όπως γράφτηκε, όπως ούτε με την Ελένη ήμασταν ζευγάρι, όπως επίσης γράφτηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS