CELEBRITIESSHOWBIZΑngelina Jolie: Η απάντηση της στον Pitt που την χαρακτήρισε “Λάθος Του”...

Αngelina Jolie: Η απάντηση της στον Pitt που την χαρακτήρισε “Λάθος Του” και η αλήθεια για τις σχέσεις τους σήμερα

Η 42χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και «παράλυση Bell», που είχε σαν συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει», ενώ ξεπέρασε την πάθηση με βελονισμό, όπως η ίδια αναφέρει.

Η Jolie, ακτιβίστρια των γυναικείων δικαιωμάτων, δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μια γενική κρίση αναφέροντας πως «μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους».

Δεν διστάζει να παραδεχτεί πως πλέον έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά» προσθέτει, χωρίς να φοβάται μήπως τσαλακώσει την εικόνα της αψεγάδιαστης σταρ. Άλλωστε η ιδέα του να παραμένει sex symbolτης προκαλεί γέλια. «Για την ακρίβεια, νιώθω πιο πολύ γυναίκα επειδή νιώθω πιο έξυπνη για τις επιλογές μου και βάζω μπροστά πρώτα την οικογένεια. Είμαι υπεύθυνη για τη ζωή μου και την υγεία μου. Αυτό είναι που κάνει μια γυναίκα ολοκληρωμένη».

Η είδηση πως έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, το Σεπτέμβριο του 2016, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η Jolie σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε διαφωνία με τον πρώην σύζυγό της για τον τρόπο ζωής – εκείνος προτιμούσε πιο ήσυχη ζωή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. «Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…». Σημείωσε μάλιστα πως τα έξι παιδιά τους ήταν «πολύ θαρραλέα» κατά τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου.

Κάνοντας έναν απολογισμό του εννιαμήνου λέει πως προσπαθεί… «να είμαι καλή στο ρόλο της νοικοκυράς, να μαζεύω τα περιττώματα του σκύλου, να πλένω τα πιάτα και να διαβάζω βιβλία το βράδυ. Προοδεύω και στους τρεις τομείς».

Η δημοσιογράφος αναφέρει τη συνέντευξη του Pitt στο περιοδικό GQ –τη χαρακτηρίζει ως «MeaCulpa»– και ρωτά την Angelina αν την εξέπληξε. «Όχι» απαντά εκείνη, δείχνοντας ατάραχη. Η δημοσιογράφος ρωτάει αν αληθεύει αυτά που γράφουν τα tabloids πως οι σχέσεις τους έχουν βελτιωθεί. «Ακολουθεί μακρά παύση. Η Angelina κοιτάζει κάτω, ετοιμάζοντας την απάντησή της. «Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Και οι δύο δουλεύουμε για έναν κοινό σκοπό». Υπάρχει οργή και πόνος κάτω από την επιφάνεια. Αλλά προσπαθεί να απομονώσει αυτά τα συναισθήματα. «Ανησυχούσα πολύ για τη μητέρα μου καθώς εκείνη μεγάλωνε. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να κλαίω στο ντους και όχι μπροστά τους. Χρειάζονται να ξέρουν πως όλα είναι καλά, ακόμη κι όταν δεν είσαι σίγουρος πως είναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS