CELEBRITIESSHOWBIZΆννα-Μαρία, Κάτια ή Κέισι;

Άννα-Μαρία, Κάτια ή Κέισι;

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM φτάνει στο τέλος του και οι τρεις διεκδικήτριες του τίτλου ρίχνονται στη μάχη του μεγάλου τελικού, με σκοπό να φορέσουν το στέμμα του επόμενου «Next Top Model» της Ελλάδας. Ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα δεν αρκούν για να οδηγήσουν στην κορυφή. Ποια θα τα καταφέρει;

Στον µεγάλο τελικό της 19ης ∆εκεµβρίου, που θα µεταδοθεί ζωντανά από το Omega, θα βρίσκονται η Άννα-Μαρία, η Κάτια και η Κέισι. Εκτός από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Σκουλό, που θα ψηφίσει για τη μεγάλη νικήτρια, την επιλογή θα κάνει και το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα ψηφίσει ηλεκτρονικά, µέσω ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του star.gr. Σύμφωνα µε τα όσα διαρρέουν στον αθηναϊκό Τύπο -και σε ό,τι αφορά τις δοκιμασίες του τελικού, η πρώτη φωτογράφηση, όπως και πέρσι, πραγματοποιήθηκε σε προεδρική σουίτα µεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας, µε τα κορίτσια να ποζάρουν φορώντας πανάκριβα κοσμήματα γνωστού οίκου. Σε αυτό το σετ, αναφέρουν οι πληροφορίες, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου πήρε τέσσερα δεκάρια, ενώ η δεύτερη Κάτια πήρε τρία 10 και ένα 8 από τον Άγγελο Μπράτη. Η δεύτερη φωτογράφηση είχε διαφορετικό ύφος, αφού οι τρεις διεκδικήτριες έπρεπε να φωτογραφηθούν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε κάποιο γνωστό μπαρ των βορείων προαστίων, ενώ στην τρίτη οι τρεις καλλονές βγήκαν φωτογραφία αγκαλιά µε τους συντρόφους τους µε θέα την Ακρόπολη, εν µέσω µιας βροχερής αισθησιακής νύχτας. Μέχρι στιγµής οι πληροφορίες θέλουν να προηγείται η Κάτια Ταραµπάνκο και να ακολουθεί µε µικρή διαφορά η Άννα Μαρία. Αποµένει να δούµε πώς θα ψηφίσει το κοινό, το οποίο µπορεί µε την επιλογή του να βγάλει και τη µεγάλη νικήτρια που θα κερδίσει 50.000 ευρώ, πολλά δώρα, καθώς και ένα συµβόλαιο µε πρακτορείο µοντέλων. Να σημειωθεί ότι η ανακήρυξη της μεγάλης νικήτριας θα μεταδοθεί live από το Omega, ενώ οι δοκιμασίες θα είναι μαγνητοσκοπημένες όπως άλλωστε συνέβη και στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού, όπου η Ειρήνη Καζαριάν ανακηρύχθηκε νικήτρια.

 

ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ
Θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών αλλά και των φαν του «GNMT2» αποτέλεσε η απουσία της Ασημίνας Χαρίτου από την πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» που ως είθισται, όποια παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι, την επόμενη μέρα να εμφανίζονται στην πρωινή αυτή εκπομπή για την πρώτη συνέντευξη. Αυτό όμως δεν συνέβη με την Ασημίνα Χαρίτου. Ενώ ήταν όλα έτοιμα και προγραμματισμένα για την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την έξοδό της από το «Greece’s Next Top Model 2» και η ίδια βρισκόταν στα παρασκήνια, τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ μπροστά στις κάμερες. Τι συνέβη όμως και δεν εμφανίστηκε; Ο λόγος έχει να κάνει με το μπλουζάκι που φορούσε καθώς έγραφε τη φράση: «Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες». Οι υπεύθυνοι, απ’ ό,τι διαρρέει στον Τύπο, ζήτησαν από την 27χρονη να αλλάξει μπλουζάκι. Εκείνη αρνήθηκε κι έτσι η συνέντευξη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η Ασημίνα, όμως, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να το κάνει μέσω ενός βίντεο το οποίο είναι γεμάτο «καρφιά». Η ίδια εξήγησε ότι πήγε στο στούντιο με μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» και ήθελε να μιλήσει για θέματα που την απασχολούν ως πολίτη και ως γυναίκα και είναι εκτός του «Greece’s Next Top Model 2». «Ήταν προγραμματισμένο να βγω στη “Φωλιά των Κου Κου”. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο “GNTM” και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το “GNTM”, από την Ασημίνα, από τις “FF”, απ’ όλο αυτό». Και συνέχισε «Παρόλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατεξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούριο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα. Πήγα στην εκπομπή με το συγκεκριμένο μπλουζάκι, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS