CELEBRITIESSHOWBIZΆννα Βίσση: Βρέθηκε στην Κύπρο και γιόρτασε πρόωρα την Πρωτοχρονιά (εικόνες &...

Άννα Βίσση: Βρέθηκε στην Κύπρο και γιόρτασε πρόωρα την Πρωτοχρονιά (εικόνες & βίντεο)

Πρόωρη Πρωτοχρονιά για την Άννα Βίσση! Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο για λίγες μέρες, στο πλαίσιο της συναυλίας αγάπης για την στήριξη του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά και γιόρτασε νωρίτερα τον ερχομό του καινούριου χρόνου.

Η συναυλία που έδωσε στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ για την στήριξη του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά το βράδυ της Τετάρτης, 6 Δεκεμβρίου, βιντεοσκοπήθηκε με σκοπό να προβληθεί από την κρατική τηλεόραση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιους είδαμε στη συναυλία αγάπης της Άννας Βίσση; (εικόνες)

Το πρόγραμμα άνοιξαν ο Δήμος Μπέκε και η Μπέτυ Μαγγγίρα, οι οποίοι με το χιούμορ και το ταλέντο τους ψυχαγώγησαν το κοινό με σκετς σάτιρας, ενώ στη συνέχεια η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και με την ενέργειά της ξεσήκωσε το κοινό που ανυπομονούσε να την απολαύσει από κοντά.

Όλοι όσοι ήταν εκεί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διαχρονικά, αγαπημένα κομμάτια της Άννας Βίσση, αλλά και κυπριακά τραγούδια, όπως το «ριάλια» από τη μεγάλη ερμηνεύτρια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ένα βίντεο από το αρχείο του ΡΙΚ προκάλεσε συγκίνηση, τόσο στην Άννα Βίσση, όσο και στους παρευρισκόμενους, καθώς προβλήθηκαν πλάνα από την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της στο ΡΙΚ.

Τότε, ήταν μόλις 16 ετών και τραγούδησε το κομμάτι «Δεν τον είδα», με την αδερφή της, Λία, να την συνοδεύει στο πιάνο.

Η παρουσία της Φρύνης Παπαδοπούλου, η οποία είχε υποδεχθεί στο πλατό του ΡΙΚ τη 16χρονη τότε Άννα Βίσση, ξύπνησε πολλές αναμνήσεις στην τραγουδίστρια.

Η παιδική χορωδία που τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση το «Αρχιμηνιά», έδωσε τη δική της ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθέφτης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου τίμησαν την Άννα Βίσση με ένα βραβείο σε σχήμα κλαδί ελιάς.

«Η μεγαλύτερη Κύπρια ερμηνεύτρια που ξεκίνησε την καριέρα της από το ΡΙΚ», ήταν τα λόγια προσφώνησης του Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ, τα οποία αναγράφονταν και στο βραβείο.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από τη συναυλία αγάπης.

Τη συναυλία αγάπης και προσφοράς κάνουν δυνατή η RCB Bank καθώς και το κρατικό κανάλι του ΡΙΚ. Στηρίζουν επίσης ως χορηγοί επικοινωνίας ο Sfera και το Φιλgood καθώς και η Aegean ως επίσημος χορηγός αερομεταφορών.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS