CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα και Μαλβίνα Κυριάκου μιλάνε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής...

Άντρεα και Μαλβίνα Κυριάκου μιλάνε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους

Μπορεί η Άντρεα να είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερη από τη μικρότερη της οικογένειας Μαλβίνα, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να έχουν μια άψογη σχέση. Οι όμορφες αδελφές από τη Λεμεσό, είναι από τις γυναίκες που δεν στέκονται όμως μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά διαθέτουν μυαλό, άποψη, χιούμορ και γνώμη για όλα! Οι αδελφές Κυριάκου φωτογραφίζονται μαζί αποκλειστικά για το HELLO! που κυκλοφορεί σήμερα και μιλούν για τη σχέση τους, απαντούν στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας και αποκαλύπτουν πράγματα η μια για την άλλη.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι είναι φίλες και η σχέση τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο ενώ ανέφεραν την πιο όμορφη κοινή τους στιγμή αλλά και τη χειρότερη.

Μαλβίνα: Η πιο όμορφη κοινή στιγμή μας ήταν στα ζώματα της Άντρεας και η χειρότερη όταν έφυγα από το σπίτι για Αθήνα και έπρεπε να την αποχωριστώ.
Άντρεα: Όλες οι στιγμές από την προετοιμασία του γάμου, το Hens μου και την ημέρα του γάμου ήταν οι πιο ξεχωριστές μας μέχρι τώρα. Η πιο δύσκολη ήταν τόσο ο αποχωρισμός, όσο και η απώλεια του παππού μας.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS