CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: «Η απουσία ήταν έντονη... δεν είχα ποτέ τον άντρα μου...

Άντρεα Κυριάκου: «Η απουσία ήταν έντονη… δεν είχα ποτέ τον άντρα μου στο σπίτι»

Στην Λεμεσό διαμένουν πλέον Άντρεα Κυριάκου και Γιώργος Μερκής αφού το ερωτευμένο ζευγάρι εγκατέλειψε πρόσφατα το διαμέρισμα στην Λευκωσία μιας και όπως είναι γνωστό ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι στην γενέτειρά τους.

Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΡΙΚ “Όλα στον αέρα” το απόγευμα της Δευτέρας και εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη καθημερινότητά τους μετά και το τέλος της καριέρας του συζύγου της από το ποδόσφαιρο. «Μόνο που είναι σπίτι αλλάζει η ψυχολογία μου.» δήλωσε για τον αγαπημένο της.

Μιλώντας για τον μικρό Λαμπρινό δήλωσε ότι «Για το μωρό είναι μεγάλη η αλλαγή. Ακόμα και το ότι μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω “σήμερα δεν προλαβαίνω να πάρω το μωρό από το σχολείο” δεν είχα καν αυτή την επιλογή. Δεν είχα την επιλογή να απουσιάζω έπρεπε να ήμουν πάντα παρούσα. Ειδικά στην Λευκωσία που δεν είχαμε κανέναν, αυτό σου προκαλεί πάρα πολύ άγχος.»

Όσον αφορά την καθημερινότητα στη Λεμεσό, δήλωσε ότι είναι πολύ πιο εύκολη. «Πολύ πιο εύκολη, είμαστε πλέον οικογένεια, έχουμε χρόνο τα Σαββατοκύριακα που δεν είχα ποτέ ούτε χρόνο ούτε τον άντρα μου στο σπίτι. Οπόταν τώρα τον χαιρόμαστε και βλέπω ότι και ο μικρός πλέον η σχέση του έχει ελελιχθεί τόσο πολύ. Ήταν έντονη αλλαγή από την αρχή, δηλαδή τον έβλεπες πως τον χαιρόταν. Έκανε και 5 μέρες να δει τον μπαμπά του. Η απουσία ήταν έντονη.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS