CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: «Μη γελιέστε καμία μας δεν είναι όπως στο γυαλί»

Άντρεα Κυριάκου: «Μη γελιέστε καμία μας δεν είναι όπως στο γυαλί»

Η Άντρεα Κυριάκου είναι μια γοητευτική γυναίκα που ξεχωρίζει για τη φυσική ομορφιά της και για τα καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά της.

Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της με το οποίο αναδεικνύει τα φυσικά της χαρίσματα. Το ίδιο εντυπωσιακή παραμένει ακόμα και όταν ποζάρει στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όπως έχουμε δει σε αρκετές φωτογραφίες της που μοιράζεται τακτικά με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άντρεα Κυριάκου αποκαλύπτει γιατί προτιμά τα Baywatch μαγιό

Στο προσωπικό της blog feedme.fashion αναφέρεται σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, όπου φωτογραφίζεται χωρίς το πέπλο του make up και τις βαριές στρώσεις της πούδρας.

«Καμία δεν είναι η ίδια βαμμένη με άβαφη. Σύγκρινε τη φωτογραφία (που ναι μεν δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, αλλά είναι από τις 15 η πιο ωραία selfie το παραδέχομαι) με οποιαδήποτε από επαγγελματική φωτογράφιση. Σίγουρα θα βρεις αρκετές διαφορές.», σχολιάζει η ίδια.

Φωτογραφία από επαγγελματική φωτογράφιση

Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στη πρώτη φωτογραφία είναι εκπληκτικό, με την Άντρεα Κυριάκου να συμπληρώνει ότι το φυσικό είναι και ωραίο, αφού καμία γυναίκα στην πραγματικότητα δεν είναι όπως τη δείχνει το γυαλί, αφού δεν υπάρχει η τέλεια εμφάνιση όπως πολλές φορές νομίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άντρεα Κυριάκου απαντά τι θα άλλαζε επάνω της

«Το σχόλιο που δέχομαι συχνά είναι πως δείχνω πολύ μικρότερη από κοντά. Λογικό, αφού φοράω συνήθως μόνο mascara και δεν έχω 3 στρώσεις make up όπως στην τηλεόραση ή στις φωτογραφίσεις. Μην γελιέστε καμία μας δεν είναι όπως στο γυαλί. Και είναι ωραίο το φυσικό, αρκεί να αλλάξεις την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για την τέλεια εμφάνιση. Εμένα πάντα μου τραβάει την προσοχή μια κοπέλα που είναι στην φυσική εκδοχή της μόνο και μόνο που νιώθει άνετα με αυτό. Γιατί κακά τα ψέματα ζούμε στην εποχή που αυτό δεν είναι το ζητούμενο.»,γράφει η Άντρεα Κυριάκου στο blog της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρεα Κυριάκου: Το «σ’αγαπώ» στον Γιώργο Μερκή

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS