CELEBRITIESSHOWBIZΆντρη Καραντώνη: Η καθημερινότητα στο σπίτι της λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση...

Άντρη Καραντώνη: Η καθημερινότητα στο σπίτι της λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση (βίντεο)

Η Άντρη Καραντώνη ετοιμάζεται αυτό τον καιρό να κάνει το τηλεοπτικό της comeback μετά το «Σάββατο κι Απόβραδο», ωστόσο εξακολουθεί να απολαμβάνει ακόμη μικρές καθημερινές στιγμές στο σπίτι μαζί με την κορούλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της Άντρης Καραντώνη μετά το ΡΙΚ

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητά της στο σπίτι μαζί με τη μικρή Αργυρώ.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε, μας έδειξε το φαγητό που ετοίμασε για την οικογένειά της, ενώ με ένα βίντεο, μας έδειξε την κόρη της να παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό παιδικό πρόγραμμα στο σαλόνι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To πρώτο ταξίδι της Άντρης Καραντώνη μαζί με την κόρη της (βίντεο, φωτογραφίες)

Η παρουσιάστρια, από τη στιγμή που έγινε μανούλα απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα, φροντίζοντας να αφιερώνει αρκετό χρόνο στη μικρή Αργυρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέ καρέ η βάφτιση της κόρης της Α. Καραντώνη – Η ονειρική διακόσμηση

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life πριν από μερικούς μήνες είχε δηλώσει για την οικογενειακή ζωή: «Τον ελεύθερο μας χρόνο τον αξιοποιούμε πάντα μαζί με την κόρη μας. Πλέον εμείς οι τρεις είμαστε ένα. Φροντίζουμε να κάνουμε κοντινές εξορμήσεις σε μέρη όμορφα που μας χαλαρώνουν. Η Κύπρος είναι πανέμορφη, αρκεί να αποφασίσεις να την ανακαλύψεις» (διαβάστε εδώ τη συνέντευξή της).

Δείτε τις αναρτήσεις της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS