CELEBRITIESSHOWBIZΆντρη Καραντώνη: Πότε θα βαφτίσει τη μικρή Αργυρώ;

Άντρη Καραντώνη: Πότε θα βαφτίσει τη μικρή Αργυρώ;

Toυ Αλέξανδρου Κωνσταντίνου

Eίvαι όμορφη, ευτυχισμένη και χαζομαμά της μικρής Αργυρώς. Η Άντρη Καραντώνη δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει την ευτυχία της, κάτι που είναι εμφανές όταν την κοιτάζει κανείς.

Μάλιστα, η ίδια και ο σύζυγός της Νεοκλής Σκουρουμούννης, έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης του, η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως μαθαίνουμε στις 10 Ιουνίου.

Ο φακός του «Hello!» πέτυχε την όμορφη παρουσιάστρια στο κατάστημα Famous Friends σε πάροδο της οδού Μακαρίου στη Λευκωσία, να αγοράζει δημιουργίες επώνυμων οίκων για τη μικρή της πριγκίπισσα, την ίδια στιγμή που τον περισσότερο από το χρόνο της τον πέρασε στο section με τα βαφτιστικά.

Στα καταστήματα Famous Friends άλλωστε, τα οποία δημιουργήθηκαν το 2000 για να καλύψουν ένα κενό στην κυπριακή αγορά, απευθυνόμενα σε γονείς που θέλουν να παρέχουν στα μικρά τους ποιοτικά ρούχα με στυλ και άποψη, βρίσκει κανείς από παιδικά ρούχα και παπούτσια μέχρι και ολοκληρωμένες σειρές βάφτισης.

Ανάμεσα στα brands που φιλοξενούνται, θα βρει κανείς τα Lapin, Lego, Billiebush, Diesel, Celia Kritharioti, Dream Wish, UGG, Reebok, Toms, Polo Ralph Lauren, την ισπανική Boboli, καθώς και πολλές άλλες κορυφαίες επωνυμίες. Βρίσκει κανείς τα Famous Friends σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS