CELEBRITIESSHOWBIZΑπό όλα… είχε η πρεμιέρα του Λούη Πατσαλίδη (εικόνες & βίντεο)

Από όλα… είχε η πρεμιέρα του Λούη Πατσαλίδη (εικόνες & βίντεο)

Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο από τα ευτράπελα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του νησιού μας στην ανανεωμένη μεν αν και με την ίδια συνταγή με πέρσι, πρεμιέρα της εκπομπής του ο Λούης Πατσαλίδης το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον Alpha Κύπρου.

Από το συγγραφικό επιτελείο του Λούης Πατσαλίδης και την καυστική πένα τους δεν ξέφυγαν μεταξύ άλλων η επικείμενες εκλογές και οι υποψήφιοι Προέδροι, η Ροζίτα και τα σκάνδαλα που ταλανίζουν το ΤΕΠΑΚ, καθώς και η περιβόητη επιταγή των 60 χιλιάδων καυλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λούης Πατσαλίδης φώναξε την Αστυνομία μετά τη φάρσα της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Επιταγή της Λαϊκής Τράπεζας την οποία ο Λούης Πατσαλίδης και χάρισε στην πρώην συ παρουσιάστρια του και νυν παρουσιάστρια του μαγκαζίνου του σαββατοκύριακου στο κανάλι των Λατσιών , Τζώρτζία Παναγή, με την ευχή να πάει σε καλή μεριά. «Έγραψε» η ατάκα της Τζώρτζιας Παναγή, η οποία του απάντησε ότι θα χρειαστεί καθώς υπάρχουν πολλές τρύπες να κλείσουν.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Έλληνας ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη νέα κοινωνική δραματική σειρά του ALPHA Κύπρου «ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ», ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια για τα πάντα.

Μιλώντας στην πρεμιέρα της εκπομπής ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το… ψάρι.

«Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της. Ε, τώρα, ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν μια χαρά», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και ακολούθως μίλησε για τη δήλωσή του για το ψάρι.

«Αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε. Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά, και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές.

Είναι αυτοί που βρίζουν και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Αυτοί όλοι δημιουργούν ένα τεράστιο μπούλινγκ σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα, λοιπόν, πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε “ΟΚ”, το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Παρόν για άλλη μια χρονιά στο στούντιο του αγαπημένου παρουσιαστή- stand up comedian έδωσε και το κοινό της εκπομπής το οποίο συμμετείχε και στα διάφορα παιχνίδια. Νέο στοιχείο στην εκπομπή τα πλούσια δώρα που θα χαρίζει την φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως κρουαζιέρες, βέσπα ηλεκτρικές συσκευές, υποτροφίες και πολλά άλλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS