CELEBRITIESSHOWBIZΑπό ριάλιτι σε… ριάλιτι

Από ριάλιτι σε… ριάλιτι

Για κάποια κανάλια θεωρείται δεδομένη η συνέχιση των εκπομπών/ριάλιτι που τους χάρισαν τρελά νούμερα και χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Άλλα, όμως, βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση νέων συνταγών, που θα τους δώσουν την επιτυχία στο… πιάτο.

Αν είστε από εκείνους που δηλώνουν φαν της μικρής οθόνης και το τηλεκοντρόλ είναι η προέκταση του χεριού σας, καλό είναι να γνωρίζετε πως το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν -σε ό,τι αφορά τα ριάλιτι- δεν θα απέχει και πολύ από αυτό που απολαύσατε φέτος. Κοινώς, κάποια πρότζεκτ/ριάλιτι θα συνεχίσουν ακάθεκτα και ίσως για πολλά χρόνια ακόμα…

«MASTERCHEF»
Λίγο οι κριτές, λίγο το γεγονός ότι η παραγωγή μετέτρεψε την εκπομπή σε ριάλιτι και λίγο η «σωστή» επιλογή των παικτών συνηγόρησαν στο γεγονός το «MasterChef» να γίνει ένα από τα πιο πετυχημένα πρότζεκτ των τελευταίων ετών. Τα νούμερα του διαγωνισμού φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία -τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο- τα χαμόγελα στο κανάλι της Κηφισιάς είναι διάπλατα, τα social media που έκαναν πάρτι κατά τη διάρκεια κάθε επεισοδίου, οπότε οι ιθύνοντες δεν μπορούν παρά να συνεχίσουν το πρόγραμμα και την επόμενη σεζόν, παρόλο που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, αν και στον μεγάλο τελικό ο Σωτήρης Κοντιζάς ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον επόμενο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι.

 

«ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»
Την πρώτη χρονιά πήγε καλά, τη δεύτερη καλύτερα αλλά την τρίτη το κοινό έχασε το ενδιαφέρον του. Ενώ, αρχικά, είχε δηλωθεί ότι το κανάλι δεν θα συνέχιζε την εκπομπή για άλλη μία σεζόν, παρόλα αυτά, οι συζητήσεις που γίνονται με τη Μαρία Μπακοδήμου μαρτυρούν τις προθέσεις του Σκάι να συνεχίσει την εκπομπή και να της χαρίσει μία από τις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

 

«THE FOUR»
Ένα νέο μουσικό ριάλτι θα κάνει την εμφάνισή του στον ΑΝΤΊ και η αλήθεια είναι πως θα διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο μουσικό ριάλιτι έχετε δει μέχρι σήμερα. Στο συγκεκριμένο φορμάτ, ο κάθε διαγωνιζόμενος θα βρίσκεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα περιμένει μέχρι να έρθει η σειρά του για να βγει στο πλατό να διαγωνιστεί. Εκεί θα βρίσκεται η κριτική επιτροπή αλλά και τέσσερις ακόμα συμμετέχοντες, οι οποίοι όμως θα είναι τοποθετημένοι σε περίοπτες θέσεις. Αν ο διαγωνιζόμενος καταφέρει να κερδίσει τέσσερα «ναι» από την επιτροπή, θα πρέπει να επιλέξει με ποιον από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που θα βρίσκονται απέναντί του θα διαγωνιστεί. Το κοινό θα επιλέξει ποιος από τους δυο ήταν καλύτερος και θα κάτσει στην τετράδα.

 

«THE VOICE»: Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Κωστής Μαραβέγιας σε λίγο καιρό θα επιστρέψουν και πάλι στις θέσεις τους για να εντοπίσουν μέσα από δεκάδες διαγωνιζόμενους την… επόμενη φωνή της Ελλάδας. Το κοινό αναμένει να απολαύσει το καυστικό χιούμορ με τις βιτριολικές ατάκες των τεσσάρων, όπου σε συνδυασμό με τον Γιώργο Καπουτζίδη που θα βρίσκεται -και πάλι- στην παρουσίαση θα κάνουν τα βράδια εντυπωσιακά.

«GNTM»Μπορεί η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος να μην κατάφεραν ποτέ να αναδείξουν μοντέλα στο επίπεδο της Gisele, παρόλα αυτά τα υποψήφια μοντέλα κάνουν τα πάντα για να γευτούν έστω και λίγο τα φώτα και τη λάμψη της πασαρέλας. Δεκάδες αιτήσεις φθάνουν καθημερινά στην παραγωγή του σόου που επιδιώκει να επιλέξει τις καλύτερες περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν ενώπιον των τεσσάρων κριτών που αναζητούν το «The Next Top Model».

«SHOPPING STAR»
Παρόλο που η εκπομπή ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, στην πορεία πήρε τα πάνω της κι έγινε το όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει χρήματα και τρεις ώρες στην αγορά, προκειμένου να πετύχει το τέλειο λουκ και να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες υποψήφιες. Πώς είναι δυνατό ένα τέτοιο πρότζεκτ να μη γίνει η απόλυτη απογευματινή συνήθεια όταν συνδυάζει τη μόδα με το κουτσομπολιό;

«X-FACTOR»
Μπορεί όλοι να περίμεναν την έναρξή του τον φετινό Μάιο, παρόλα αυτά το μουσικό ριάλιτι θα επιστρέψει στους δέκτες μας το ερχόμενο φθινόπωρο μέσω της τηλεόρασης του ΟΡΕΝ, με παρουσιάστρια, όπως ανακοινώθηκε από την αρχή της σεζόν, τη Δέσποινα Βανδή. Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι: Χρήστος Μάστορας, Γιώργος Θεοφάνους; Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Μελίνα Ασλανίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS