CELEBRITIESSHOWBIZΑποκάλυψη: Αυτό είναι το νυφικό που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ!

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νυφικό που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ!

Ηταν ο επικρατέστερος στα γραφεία στοιχημάτων, αφότου η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα βραδινό, μαύρο φόρεμα αξίας 56.000 λιρών για το επίσημο πορτρέτο του αρραβώνα της. Και οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν: ο βρετανικός οίκος Ralph & Russo υπογράφει το πρώτο από τα δυο νυφικά που θα φορέσει η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι στον πολυαναμενόμενο γάμο της 19ης Μαΐου, νυφικό το οποίο θα κοστίζει περίπου 113.000 ευρώ σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail. Το ποσό θα πληρώσει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

«Ακούγεται πολύ μεγάλο το ποσό, αλλά είναι ο γάμος της χρονιάς και εκατοντάδες εργατοώρες έχουν δαπανηθεί για την κατασκευή του, είναι σχεδόν όλο χειροποίητο» ανέφεραν βασιλικές πηγές αλλά και γνώστες της βιομηχανίας της μόδας στον Τύπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 17 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο τους

Η νύφη θα φορέσει το χειροποίητο και βαριά διακοσμημένο νυφικό για το γάμο της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μπροστά στους 600 καλεσμένους – και περίπου ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο – καθώς και για την δεξίωση που θα γίνει από τη βασίλισσα στο St. George’s Hall στο Κάστρο Γουίνσδορ. Η ίδια θα φορέσει κι ένα άλλο λαμπερό, και πιο εκλεπτυσμένο φόρεμα για το βράδυ.

Η είδηση για το νυφικό ήρθε καθώς το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το γάμο, συμπεριλαμβανομένου ότι ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν θα φύγουν για μήνα του μέλιτος αργότερα το καλοκαίρι και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι λίγες ημέρες μετά το γάμο.

Επίσης έγινε γνωστό ότι οι διαζευγμένοι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα γνωρίσουν την βασίλισσα, τον Κάρολο και την Καμίλα λίγο πριν το γάμο, προτού η μητέρα της τη συνοδεύσει με αυτοκίνητο στο παρεκκλήσι και ο πατέρας της την παραδώσει στο γαμπρό. Ο Χάρι θα τιμήσει την μητέρα του Νταϊάνα στην τελετή, καλώντας και τα τρία της αδέρφια στην τελετή ενώ η Τζέιν Φέλοους θα βγάλει και λόγο.

Επίσης δεν θα υπάρχουν (ενήλικοι) παράνυμφοι.  Όλες οι παράνυμφοι και τα παρανυφάκια – πιστεύεται ότι μεταξύ αυτών θα είναι και ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ – θα είναι παιδιά.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ θα παραβρεθεί, αλλά χωρίς το νεογέννητο γιο της, τον τρίτο της παιδί, πρίγκιπα Λούις.

Ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος είναι «αισιόδοξος» για την παρουσία του, αλλά εξακολουθεί να αναρρώνει από την εγχείρηση του ισχίου και μπορεί τελικά να χάσει την πιο σημαντική μέρα του εγγονού του.

Ο Χάρι, λένε οι πηγές, δεν ξέρει τίποτα για το νυφικό της αρραβωνιαστικιάς του – ούτε καν ξέρει ποιος το σχεδιάζει – γιατί θέλει να είναι μεγάλη έκπληξη. «Είναι τόσο ενθουσιασμένος για το γάμο και έχει υπάρξει ιδιαίτερα παραδοσιακός σχεδόν σε όλα» ανέφερε η πηγή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS