CELEBRITIESSHOWBIZΑποκλειστικό! Μπλεξίματα με την Αστυνομία για τον Ανδρέα Γεωργίου - Τι συνέβη;

Αποκλειστικό! Μπλεξίματα με την Αστυνομία για τον Ανδρέα Γεωργίου – Τι συνέβη;

Σε μπελάδες μπαίνει ο Ανδρέας Γεωργίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy,  αφού όχι μόνο δεν σταμάτησε αρχικά σε έλεγχο της Αστυνομίας αλλά όταν το περιπολικό κατάφερε να τον σταματήσει τράβηξε βίντεο τους αστυνομικούς και έφυγε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούλλης Νικολάου – Ανδρέας Γεωργίου: Η γκάφα που θα τους οδηγήσει στα δικαστήρια

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν περίπολο της Αστυνομίας είδε το αυτοκίνητο του Γεωργίου να κινείται στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας χωρίς να προσπερνάει κάποιον.

Τον πλησίασαν για να του υποδείξουν να σταματήσει και τον είδαν να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών «παρά τις αλλεπάλληλες υποδείξεις να σταματήσει» αυτός συνέχισε κανονικά την πορεία του και τελικά τον σταμάτησαν στην έξοδο προς Κοτσιάτη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σταμάτησε το όχημά του στη δεξιά πλευρά του περιπολικού και όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν τράβηξε βίντεο με το κινητό του λέγοντας «Η κυπριακή Αστυνομία κόφκει μου το δρόμο μες το highway.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»

«Γράψτε με» και στη συνέχεια ξεκίνησε το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Οι Αστυνομικοί δεν συνέχισαν την καταδίωξη αλλά κατήγγειλαν το περιστατικό έχοντας ήδη αναγνωρίσει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Πλέον θα κλητευθεί για να εμφανιστεί στο δικαστήριο τόσο για τη χρήση κινητού, όσο για την οδήγηση στη μεσαία λωρίδα και το γεγονός ότι δεν σταμάτησε στον έλεγχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS