CELEBRITIESSHOWBIZΑθηνά Οικονομάκου: Δείτε τη φωτογραφία από τον γάμο της που ξεπέρασε τα...

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τη φωτογραφία από τον γάμο της που ξεπέρασε τα 100.000 likes στο Instagram

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες και το γαμήλιο άλμπουμ τους είναι πραγματικά υπέροχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Οικονομάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της είναι βγαλμένο από παραμύθι

Ωστόσο, μια συγκεκριμένη φωτογραφία ενθουσίασε τους fans της ηθοποιού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να κάνουν likes ξεπερνώντας τα 100.000.

«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!!Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever? και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου???? Σ´ ευχαριστώ και πάλι υπέροχη@celiakritharioti ♥️ Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό!», είχε σχολιάσει στη λεζάντας της φωτογραφίας η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέ καρέ οι ετοιμασίες της Αθηνάς Οικονομάκου για τον λαμπερό της γάμο (βίντεο)

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά..και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρρωτηθώ "γιατί το περνάω όλο αυτό;" Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever🎇 και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου👰🏻🤵🏻 Σ´ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti ♥️ Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό! __________________________ 📸 @archive_wedding_photography Makeup&Hairstyling @hara_papanicolaou Wedding shoes @jimmychoo from @kalogirou_stores __________________________ #myweddingdress #weddingdress #dreamyweddingdress #myweddingday #061018 #FilipposAthina #wellworthit #blessed #bride #marriage

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS