CELEBRITIESSHOWBIZΑθηνά Οικονομάκου: Μετά το «Η ζωή της άλλης» κάνω ψυχοθεραπεία

Αθηνά Οικονομάκου: Μετά το «Η ζωή της άλλης» κάνω ψυχοθεραπεία

Η Αθηνά Οικονομάκου, η ηθοποιός που έβαλε φωτιά στο MadWalk, με τον σέξι χορό της, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». «Ποια ήταν αυτή η κοπέλα», τη ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Η ίδια είμαι! Μία φορά έγινε, δεν θα ξαναγίνει. Ίσως επειδή δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο, γι΄αυτό να φάνηκε ως έκπληξη. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία», είπε η Αθηνά Οικονομάκου για την εμφάνιση της στο ΜadWalk.

Ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχαλόπουλος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί της Μυκόνου και για τον λόγο αυτό η Αθηνά Οικονομάκου περνάει τον περισσότερο χρόνο των καλοκαιρινών της διακοπών στο νησί των ανέμων. «Ο απλός Έλληνας φοροφυγάς δεν μπορεί να πάει πια στη Μύκονο», τόνισε ο Θέμος. «Αυτό είναι αλήθεια. Είναι πρόβλημα. Θα το φτιάξουμε. Θα πάω για δήμαρχος», απάντησε με χιούμορ η ηθοποιός. Τελικά όμως παντρεύτηκε; «Όχι. Αν και με έχουν παντρέψει πολλές φορές. Και τώρα πάλι έβγαλαν ότι παντρεύομαι. Δεν ασχολούμαι!», τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

athinaoikonomakou
Τα δικά της όνειρα για την υποκριτική πού φτάνουν; «Θα δείξει! Βήμα- βήμα. Δεν ονειρεύομαι εγώ πολύ γιατί φοβάμαι την απογοήτευση. Θέλω ότι βάζω στο μυαλό μου να το καταφέρνω. Οπότε αν δεν πιάσω το στόχο, θα πληγωθώ. Φοβάμαι την αποτυχία!», απάντησε.  Για τη ψυχοθεραπεία που κάνει και πώς μέσα από αυτή τη διαδικασία, κατάφερε να αλλάξει, μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου. «Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία. Μετά από τη σειρά ”Η Ζωή της Άλλης”, για να μου φύγει το άγχος και η πίεση που μου είχε δημιουργηθεί. Δεν μου έφυγαν αλλά είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Ήταν πολλά μαζί. Η δημοσιότητα και επίσης η κούραση από την δουλειά. Γιατί εγώ για εφτά χρόνια, έκανα τη ”Ζωή της Άλλη” και τα ”Κλεμμένα Όνειρα” και ταυτόχρονα και θέατρο. Το τερμάτισα!…Έσπασα! Γι΄ αυτό τώρα κάνω λιγότερες δουλειές, πιο ισορροπημένα για να μπορώ να τα ελέγχω»

Σε τι την βοήθησε η ψυχοθεραπεία; «Εγώ είχα πολύ άγχος. Πολλά πρέπει. Έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας που πρέπει όλα τα κάνω στην εντέλεια. Δεν πρέπει κανείς να με δει στεναχωρημένη. Να μην πιέσω κανέναν. Να μην κουβαλήσει κανείς βάρος δικό μου. Μόνο εγώ να κουβαλάω των άλλων. ..Τώρα έχω χαλαρώσει αρκετά. Είμαι αλλιώς!», αποκάλυψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS