CELEBRITIESSHOWBIZΑυτοί είναι οι γάμοι με τα περισσότερα κλικ για το 2018! (εικόνες)

Αυτοί είναι οι γάμοι με τα περισσότερα κλικ για το 2018! (εικόνες)

Η Google δημοσίευσε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2018. Μεταξύ αυτών και οι πιο πολυσυζητημένοι γάμοι για το έτος που φεύγει. Και αν θυμάστε καλά, η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη με γάμους υψηλού κύρους, από δύο βασιλικούς μέχρι πολλών διασήμων!

Σας παρουσιάζουμε τους γάμους που είχαν τα περισσότερα κλικ στη Google με φθίνουσα σειρά, με τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να έχει τα περισσότερα κλικ!

O γάμος του Kane Brown

O διάσημος τραγουδιστής της country μουσικής παντρεύτηκε την αγαπημένη του και επίσης μουσικό, Katelyn Jae, σε μια μικρή πόλη λίγω έξω από το Νάσβιλ. «Θέλαμε κάτι εδώ στο Νάσβιλ και μας άρεσε η ιδέα να έχουμε εδώ το σπίτι μας, αφού ταξιδεύουμε συνέχεια», είπε το ζευγάρι σε συνέντευξή του στο περιοδικό People. «Δεν είναι τόσο αγροτικό, αλλά έχει τόσα πολλά στοιχεία της φύσης, μια τεράστια λίμνη, λόφους και δέντρα. Είναι απλά όμορφα εκεί έξω.»

Ο γάμος της Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι παντρεύτηκε. Συγκεκριμένα, ανέβασε στα Instastories της φωτογραφίες και έγραψε: «Λοιπόν, έχω μια έκπληξη, παντρεύτηκα σήμερα». Ο σύζυγός της είναι ο ηθοποιός και παραγωγός Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο είχε σχέση μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο.

Ο γάμος του Jordan Spieth

Ο σούπερ σταρ του γκολφ Jordan Spieth παντρεύτηκε, στα τέλη Νοεμβρίου, την αγαπημένη του Annie Verret, με την οποία διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια.

View this post on Instagram

It’s about tip off time…..

A post shared by Jimmy Walker (@jimmywalkerpga) on

Ο γάμος του Κιτ Χάρινγκτον

Κιτ Χάρινγκτον και Ρόους Λέσλι, οι οποίοι γνωρίστηκαν στο πλατό του Game of Thrones, παντρεύτηκαν το καλοκαίρι σε ένα κάστρο που ανήκει στην οικογένεια της Ρόουζ, τα τελευταία 900 χρόνια. Η νύφη εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά ενώ την συνόδευε ο πατέρα της. O γαμπρός προτίμησε να εμφανιστεί με ένα παραδοσιακό κουστούμι, ενώ δεν «αποχωρίστηκε» ούτε τη γενειάδα του, ούτε τα μαλλιά του όπως όλοι περίμεναν.

Ο γάμος του Joe Scarborough and  της Mika Brzezinski
Ο τραγουδιστής/ συνθέτης Joe Scarborough και η Mika Brzezinski, συνιδρυτές της Morning Joe παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή την Ημέρα των Ευχαριστιών. «Θέλαμε να είναι μια πραγματικά μικρή και απλή τελετή …», είχε δηλώσει η Mika Brzezinski στο Vanity Fair.

Deepika Padukone Wedding

Deepika Pudkone και Ranveer Singh παντρεύτηκαν στο Villa del Balbianello, σε ένα ακίνητο του 18ου αιώνα με εκπληκτική θέα στη λίμνη Κόμο. Το Bollywood ζευγάρι για τον γάμο του επέλεξε να φορέσει παραδοσιακές στολές της χώρας του.

Σίγουρα ο γάμος τους δεν ήταν όπως τους άλλους, αφού δεν ήταν ντυμένος στα λευκά. Η Kat Von D παντρεύτηκε τον μουσικό Rafael Reyes (γνωστός και ως Leafar Seyer) σε έναν goth γάμο όπου η νύφη φορούσε κόκκινο και μαύρο. Στη διακόσμηση υπήρχαν κρανία και πολλά κεριά.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο αγαπημένος της Jack Brooksbank ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο κάστρο του Windsor, πέντε μήνες μετά τον γάμο του Harry και της Meghan Markle. Η πριγκίπισσα Ευγενία έφτασε στο παρεκκλήσι με ένα εκπληκτικό νυφικό των Βρετανών σχεδιαστών Peter Pilotto και Christopher De Vos.

O γάμος της Priyanka Chopra και του Nick Jonas

O γάμος της Priyanka Chopra και του τραγουδιστή Nick Jonas ήταν αναμφίβολα ένας από τους πιο φαντασμαγορικούς γάμους της χρονιάς! Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο γαμήλιες τελετές στην Ινδία, μία χριστιανική και μία παραδοσιακή ινδική τελετή. Το εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε η νύφη στην πρώτη τελετή αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες και ήταν δια χειρός Ralph Lauren. Μάλιστα χρειάστηκαν 1.826 ώρες για να ολοκληρωθεί, καθώς αποτελείτο από 2 εκατομμύρια παγιέτες στο χρώμα της πέρλας, κεντημένα στο χέρι κρύσταλλα Swarovski και τούλινο πέπλο 23 μέτρων! Το παραδοσιακό ένδυμα, το lehenga, έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Sabyasachi Mukherji.

Ο βασιλικός γάμος


Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρλ είναι αναμφίβολα ο γάμος της χρονιάς! Ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Windsor. Το νυφικό της έφερε την υπογραφή του οίκου Givenchy και παρόλο που ήταν πολύ απλό χωρίς έντονα διακοσμητικά στοιχεία, ήταν εντυπωσιακό και παραμυθένιο. Σύμφωνα με την επιθυμία της Μέγκαν, το χειροποίητο πέπλο μήκους πέντε μέτρων ήταν κεντημένο με λουλούδια αντιπροσωπευτικά των 53 χωρών της Κοινοπολιτείας, ανάμεσά τους και η Κύπρος με το χαρακτηριστικό κυπριακό κυκλάμινο.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε ένα λαμπερό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο Frogmore House, όπου ήταν προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο που είχε παραθέσει ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος, προς τιμήν τους.
Η Meghan φόρεσε μια λευκή τουαλέτα που έφερε την υπογραφή της Stella McCartney, με ένα δαχτυλίδι ακουαμαρίνων από την προσωπική συλλογή της Diana, όπως επισήμανε η εκπρόσωπος του παλατιού του Kensington στη Vogue, και το οποίο ήταν ένα από τα αγαπημένα «cocktail ring» της Diana.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS