CELEBRITIESSHOWBIZΑυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του «DanSing For You 6»! (βίντεο)

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του «DanSing For You 6»! (βίντεο)

Ο τελικός του «Dansing for you 6» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μ’ ένα λαμπερό show με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Οκτώ ζευγάρια ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στον χορό και οκτώ στο τραγούδι και βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή, ενώ το τηλεοπτικό κοινό μπορούσε να κάνει τη δική του κριτική με την ψήφο του.

Νικητές αναδείχτηκαν δυο μόνο ζευγάρια, ένα από το χορό και ένα από το τραγούδι. Νικητές στον χορό είναι οι Χρυσταλλένη Τρικωμίτου και ο Ανδρέας Φώκλας και νικητές στο τραγούδι οι Κυριάκος Πελεκάνος και ο Dj Kon Cept.

Τα χρήματα από τις ψήφους των τηλεθεατών θα διατεθούν στο Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, στο πλαίσιο του προγράμματός «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους μικρούς μας ήρωες», το οποίο είναι έμπνευση και καθοδηγείται από τον Πρεσβευτή Φιλανθρωπίας του ιδρύματος Λουκά Φουρλά.

Το σύνολο της εν λόγω εισφοράς θα δοθεί ως οικονομική βοήθεια σε οικογένειες παιδιών και εφήβων που πάσχουν από καρκίνο ή λευχαιμία και νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική – Παιδοαιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Τελικός DanSing6: Δείτε τους μεγάλους νικητές

Τελικός DanSing6: Δείτε τους μεγάλους νικητές

Publiée par TVLive news sur Lundi 11 juin 2018

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS