CELEBRITIESSHOWBIZBaby boom! H Κρίστη Αγαπίου θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα (εικόνες)

Baby boom! H Κρίστη Αγαπίου θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα (εικόνες)

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Η Κρίστη Αγαπίου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε η ίδια γνωστή με μια φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει γαλάζια και ροζ cupcakes και αναγράφουν στο καρτελάκι τους «it’s a girl! it’s a boy!» Είναι προφανές ότι το ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια αληθινής ευτυχίας και όπως όλα τα ζευγάρια, είχαμε και εμείς τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Δεν θα πάμε σε μία ακόμα εξτρίμ περιπέτεια αυτό το χρόνο στην άλλη άκρη του κόσμου. Αυτή τη φορά, η νέα μας περιπέτεια είναι να γίνουμε γονείς, στο πιο πολύτιμο θαύμα. Επειδή η κοιλιά μου άρχισε να μεγαλώνει και να φαίνεται, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι 5 μηνών έγκυος» έγραψε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο

Στη συνέχεια η Κρίστη Αγαπίου ζητά από τους followers μέσα από instastories  της να μαντέψουν οι ίδιοι το φύλο του μωρού!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS