CELEBRITIESSHOWBIZBaby boom! Ποιες Ελληνίδες αναμένεται να γεννήσουν μέσα στο 2018; (εικόνες)

Baby boom! Ποιες Ελληνίδες αναμένεται να γεννήσουν μέσα στο 2018; (εικόνες)

Το 2017 αναμφίβολα ήταν η χρονιά με τις περισσότερες εγκυμοσύνες στην ελληνική showbiz. Οι celebrities ανακοίνωναν η μία μετά την άλλη την εγκυμοσύνη τους.

Κάποιες μας ξάφνιασαν και κάποιες ήταν αναμενόμενες, καθώς προηγήθηκε ο γάμος και στις περισσότερες περιπτώσεις ακολουθεί το παιδί!

Δείτε παρακάτω ποιες Ελληνίδες αποκάλυψαν πως περιμένουν μωρό την εν λόγω χρονιά.

Αθηνά Μουρκούση

Η πρώην παίκτρια του Next Top Model, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Τόσο εκείνη, όσο και ο αγαπημένος της, Νίκος Σκοτίδας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δύο τους ζουν μόνιμα στο Κατάρ τα τελευταία χρόνια.

Αθηναΐς Νέγκα

H Αθηναΐς Νέγκα διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και το αποκάλυψε μέσω της στήλης της, στα Παραπολιτικά. Η αποκάλυψη αυτή αποτέλεσε έκπληξη, καθώς το γνωστοποίησε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μέχρι τότε αν και εμφανιζόταν τηλεοπτικά, κανείς δεν το πήρε χαμπάρι καθώς η κοιλίτσα της φούσκωσε ελάχιστα.

Μαρίνα Ασλάνογλου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς μετά το γάμο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2018 να φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μωρό είναι αγόρι!

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αποφάσισαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στη μικρή Μπιάνκα. Το μοντέλο και παρουσιάστρια διανύει τη δεύτερη της εγκυμοσύνη. Τα κιλά που έχει πάρει είναι ελάχιστα, καθώς εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της.

Όλγα Λαφαζάνη

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου περιμένουν το δεύτερο τους παιδάκι! Αν και η κοιλίτσα της παρουσιάστριας είχε φουσκώσει αρκετά και τα δημοσιεύματα την ήθελαν έγκυο, επέλεξε να μιλήσει αργότερα γι’ αυτό. Μέσω της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.

Μαριέττα Χρουσαλά

Τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Λέων Πατίτσας περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην μάθει το φύλο του μωρού και να τους ανακοινωθεί την ώρα της γέννας.

Κατερίνα Τσάβαλου

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Κατερίνα Τσάβαλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως περιμένει το μωρό του Δημήτρη Στεργίου με μια φωτογραφία στο Instagram. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά, στην οποία έγραψε: “Baby on board”! Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευση της αυτή ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου

Το 2017 έφερε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου. Όπως πρώτο το peoplegreece.com σας αποκάλυψε, η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί. Η Αθηνά αποφάσισε να μην αναφέρεται δημόσια στην εγκυμοσύνη της, ενώ σε συνέντευξη της στο People τόνισε πως δεν χρειάζεται να αποκαλύψει δημόσια το φύλο του μωρού. Η Αθηνά και ο σύντροφος της Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν με ανυπομονησία το παιδί τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η εγκυμοσύνη της Σταματίνας Τσιμτσιλή απασχολούσε για μέρες τα Μέσα, καθώς η ίδια δεν την επιβεβαίωνε. Ωστόσο, όταν έφτασε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε δημόσια γι’ αυτήν μέσω της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια και ο Θέμης Σοφός περιμένουν το τρίτο τους παιδί!

Ελεονώρα Μελέτη

H Ελεονώρα Μελέτη αναμφίβολα θα θυμάται το 2017 ως την πιο όμορφη χρονιά της ζωής της. Η παρουσιάστρια αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφο της, Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως περιμένει παιδί. Αν και απέφευγε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό, σε μια από τις εξόδους της οι παπαράτσι την απαθανάτισαν με φουσκωμένη κοιλιά! Αμέσως μετά ήρθε και η επιβεβαίωση.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνουν πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περιμένει αγοράκι. Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές αναφορές στον ερχομό του γιου του, ωστόσο, η Δούκισσα, μέσω του blog της κάνει αρκετά μικρές αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS